Reviews

4,7
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kom al een jaar of vier elke paar weken bij Marcel en ik vind zijn massages heel erg fijn. Zijn massages helpen mij te ontspannen en de knopen en andere fysieke klachten te verminderen. Dat geeft mij ook meer rust in het dagelijks leven. Marcel is open en vriendelijk, en hij luistert goed naar wat je zegt en naar je lichaam. Hij is erg veelzijdig en ervaren dus je kan voor veel verschillende klachten bij hem terecht. Ik vind hem een aanrader.
Boi Sletterink
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Jona
3 maanden geleden
Duidelijke communicatie. Heldere aanpak met iedere keer het gewenste resultaat. Altijd tevreden en nooit teleurgesteld. Iedereen zou zich dit zo af en toe moeten gunnen.
Eduard
4 maanden geleden
Goede masseur!
Steven
4 maanden geleden
Hele fijne masseur! Luistert goed naar je klachten en weet precies de vinger op de pijnlijke plek te zetten. Legt goed uit wat hij doet en vraagt om feedback om zijn massages perfect aan te laten sluiten bij wat je wilt! Prijs kwaliteit is zeer goed Ambience is niet perse bijzonder, is gewoon bij hem thuis, op een rustige locatie met vogeltjes op de achtergrond. Service niks op aan te merken, gewoon goed! Aanrader!
Jan-Willem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

De aanpak massagepraktijk
Fabritiusstraat 53
2612HN Delft

Marcel is gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en overbelasting. Hij luistert naar je wensen en neemt je verhaal over klachten altijd serieus. Tijdens je intake worden vaak al direct verbanden zichtbaar tussen de actuele situatie en momenten van overbelasting in het verleden. Als je zelf graag actief wil zijn om je herstel te ondersteunen, dan krijg je een eenvoudig advies mee voor thuis. Massages bieden goede mogelijkheden bij herstel van chronische hoofdpijnklachten en pijnklachten die het gevolg zijn van overbelasting, ongevallen of blessures. Ook is het de uitkomst bij een wiplash of burn-out.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0012:30
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt