Reviews

4,5
13 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne masseur! Luistert goed naar je klachten en weet precies de vinger op de pijnlijke plek te zetten. Legt goed uit wat hij doet en vraagt om feedback om zijn massages perfect aan te laten sluiten bij wat je wilt! Prijs kwaliteit is zeer goed Ambience is niet perse bijzonder, is gewoon bij hem thuis, op een rustige locatie met vogeltjes op de achtergrond. Service niks op aan te merken, gewoon goed! Aanrader!
Jan-Willem Manenschijn
één maand geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Ik ben al een paar keer door Marcel behandeld voor tintelingen naast m'n rechter schouderblad. Hij pakt de spiergroepen erg goed aan en checkt steeds bij mij of ik het nog trek. Verder denkt hij erg goed mee om de oorzaak zoveel mogelijk aan te pakken. Een echte aanrader dus.
Renate van Olst
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

De aanpak massagepraktijk
Fabritiusstraat 53
2612HN Delft

Marcel is gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en overbelasting. Hij luistert naar je wensen en neemt je verhaal over klachten altijd serieus. Tijdens je intake worden vaak al direct verbanden zichtbaar tussen de actuele situatie en momenten van overbelasting in het verleden. Als je zelf graag actief wil zijn om je herstel te ondersteunen, dan krijg je een eenvoudig advies mee voor thuis. Massages bieden goede mogelijkheden bij herstel van chronische hoofdpijnklachten en pijnklachten die het gevolg zijn van overbelasting, ongevallen of blessures. Ook is het de uitkomst bij een wiplash of burn-out.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0012:30
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt