Reviews

4,8
70 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Natalia
5 dagen geleden
Vriendelijke en geruststellende ontvangst; voor mij was zo'n massage de eerste keer. Ik had last van pijnlijke spieren en gewrichten, vooral van bovenarmen en schouders. Op een vakkundige manier wist Thawita diverse spieren en gewrichten weer soepel en met minder pijn in beweging te krijgen. Het geeft mij meer zelfvertrouwen en ik zal er zeker nog eens terugkomen.
Jan
7 dagen geleden
De vrouw die de massage gaf was hartstikke aardig! je zag dat ze haar best deed om je op je gemak te stellen en was daar ook goed in. Ik merkte dat ze veel ervaring had en wist precies mijn vaste plekjes aan te wijzen en wist ook precies hoe ze je losser kon maken. Ik werd helemaal ontspannen door de massage maar ook door de geuren en muziek die ze gebruikte. conclusie: ze wist precies wat ze moest doen en was er ook goed in!!
Aya Luiten
12 dagen geleden
Thawita weet wat ze voelt en doet, vindt pijnlijke punten en geeft tips. Je komt erachter dat er spanning zit op meer plekken dan je denkt, en die verdwijnt na de massage. Ik ben heel tevreden!
Anoniem
21 dagen geleden
Ik ben blij dat ik Massagepraktijk Thawita gevonden heb, voelt als een cadeautje! No nonsense, hoge kwaliteit en doeltreffend. Mijn volgende afspraak staat al gepland.
Alexandra Rukavina
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Thawita Massagepraktijk
Goudenregenlaan 38
2612VT Delft

Heb jij last van lichamelijke klachten, stress of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Bij Thawita Massagepraktijk in Delft zijn ze gespecialiseerd in Thaise massages. Deze massagevorm is gebaseerd op eeuwen oude technieken die al stammen uit de tijd van Boeddha. Drukpunten worden gestimuleerd om spanningen weg te halen en gezondheid te verbeteren; zowel fysiek als mentaal. Thawita heeft ervaring met verschillende technieken en in overleg met jou wordt besloten welke behandeling het meest overeenkomt met je wensen. Let op: je kunt hier niet pinnen.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt