Thawita Massagepraktijk

Goudenregenlaan 38, 2612VT Delft
4,9
395 reviews
Goudenregenlaan 38, 2612VT Delft

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,9
395 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij Thawita loop je geen Coronavirus op. Ze ontvangt je met een mondkapje op en anderhalf uur later laat ze je uit met nog het mondkapje op. Wat een kracht zit er in dat lijfje,geweldig!!!!! Een vakvrouw tot en met!!!! Een10. Groetjes van Ben
One of the best massages I received. Tabitha was very professional and took all the precautions to give me an excellent massage in the covid19 context. I live in Rotterdam but the massage deserves the effort of a train trip and a nice walk.
Hygiëne is zoals altijd top
Corona ontvangst prima geregeld. Thawita is aardig en gastvrij. Ik had al een paar weken pijn in mijn nek, ze heeft het speciaal behandeld en de pijn is bijna verdwenen. Thawita is een aanrader!!!!! Groetjes vanBen
Show more reviews...

Meet the team

Thawita
5.0
218 reviews

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Thawita

Skilled5

About

Thawita Massagepraktijk
Goudenregenlaan 38
2612VT Delft

Heb jij last van lichamelijke klachten, stress of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Bij Thawita Massagepraktijk in Delft zijn ze gespecialiseerd in Thaise massages. Deze massagevorm is gebaseerd op eeuwen oude technieken die al stammen uit de tijd van Boeddha. Drukpunten worden gestimuleerd om spanningen weg te halen en gezondheid te verbeteren; zowel fysiek als mentaal. Thawita heeft ervaring met verschillende technieken en in overleg met jou wordt besloten welke behandeling het meest overeenkomt met je wensen.

Let op: je kunt hier niet pinnen. Vanaf 1 december is het betaald parkeren bij de salon. Je kunt je kenteken doorgeven bij aankomst, zodat de salon je kan aanmelden als bezoeker.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby