Miracle Beauty Care

4,9
97 reviews
Waddenweg 139, Hoofddorp, 2134XL
Open Today: 13:00 - 21:00

Popular services

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,9
97 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hele fijne behandeling. Ik had gekozen voor de microzone treatment. Hield goed rekening met mijn specifieke omstandigheden en dus wensen. Nam extra tijd waar nodig. Gaf ook goede adviezen m.b.t. verzorging thuis. Zonder meteen dure producten aan te bevelen. Ik kom zeker terug.
Prachtige salon met de meest liefdevolle host. N aanrader voor iedereen. Proffesioneel advies en heerlijke massage. Kijkt niet op de klok en flexibel bij onverwachte afwezigheid
Een prachtige salon waar je je heel welkom voelt. Mitra is heel hartelijk en kundig. Doet alles eraan om je te laten ontspannen.
Ontzettend lieve, kundige, professionele dame die haar werk met passie doet. Dit was mijn eerste bezoek aan haar salon, maar zeker de eerste van vele die nog gaan komen. Mitra houdt van haar werk en dat zie je terug in alles. Superblij met m’n gezicht en met de eerlijke tips!
Heel fijne behandeling gekregen, ontspannen en goed verzorgd!
Show more reviews...

Meet the team

Services

Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Mitra

Knowledgeable5
Caring5

About

Miracle Beauty Care
Waddenweg 139
2134XL Hoofddorp

Kan je gezicht of lichaam wel een oppepper gebruiken? Bij Miracle Beauty Care op de Waddenweg in Hoofddorp bieden ze behandelingen die je hierbij helpen. Denk onder andere aan behandelingen voor huidverbetering, huidverzorging, ontharen en massages. Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica. Heb je wel eens van een RF-behandeling gehoord? Tijdens deze behandeling worden de fibroblasten geactiveerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid die vaak al na één behandeling zichtbaar is. Probeer het zelf!

Let op: in deze salon kun je niet pinnen.

MonMonday
19:0021:00
TueTuesday
19:0021:00
WedWednesday
13:0021:00
ThuThursday
13:0021:00
FriFriday
19:0021:00
SatSaturday
13:0021:00
SunSunday
13:0019:00

Beauty Salons nearby