Miracle Beauty Care

Waddenweg 139, 2134XL Hoofddorp
5,0
30 reviews
Waddenweg 139, 2134XL Hoofddorp

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een fijne massage gehad bij Mitra. Ze is erg vriendelijk en doet haar uiterste best ervoor te zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt. Hele prettige ruimte waar ze in werkt, mooi afgewerkt en netjes.
Anoniem
3 maanden geleden
Dit was echt een heerlijke voet- en bovenlichaammassage. Waar voor je geld. De gezichtsbehandeling werd vakkundig uitgevoerd. En nog een pluspunt is dat er niet zozeer op de tijd wordt gelet. Je voelt je welkom en de behandelingen worden niet afgeraffeld.
Edith
3 maanden geleden
Vergeleken met andere salons, was dit een verademing: goede adviezen, meer dan uitstekende behandeling, ontspannen sfeer, een echte 'verwennerij' voor huid en mentaal welbevinden. Mitra is bescheiden, kordaat en zeer deskundig. Ik kan Miracle Beauty Care in Hoofddorp bij iedereen aanbevelen!
Sigrid
4 maanden geleden
Rust en reinheid, fijne ervaring
Anoniem
4 maanden geleden
De gezichtsbehandeling was echt heerlijk. Mitra geeft goed aan wat ze gaat doen en peilt regelmatig of alles naar wens is. Mijn gezicht voelde heerlijk fris en zacht na afloop. Ook de massage was heerlijk ontspannend met rustgevende muziek op de achtergrond. Bij de microdermabrasie werd er duidelijk verteld hoe het voelt en Mitra heeft regelmatig gevraagd of het goed voelde. Echt een fijne en ontspannen behandeling gehad!
Anouk
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Miracle Beauty Care
Waddenweg 139
2134XL Hoofddorp

Kan je gezicht of lichaam wel een oppepper gebruiken? Bij Miracle Beauty Care op de Waddenweg in Hoofddorp bieden ze behandelingen die je hierbij helpen. Denk onder andere aan behandelingen voor huidverbetering, huidverzorging, ontharen en massages. Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica. Heb je wel eens van een RF-behandeling gehoord? Tijdens deze behandeling worden de fibroblasten geactiveerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid die vaak al na één behandeling zichtbaar is. Probeer het zelf!

Let op: in deze salon kun je niet pinnen.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
19:3022:00
Woensdag
19:3022:00
Donderdag
12:0022:00
Vrijdag
19:3022:00
Zaterdag
12:0019:00
Zondag
12:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt