Miracle Beauty Care

Waddenweg 139, 2134XL Hoofddorp
5,0
26 reviews
Waddenweg 139, 2134XL Hoofddorp

Reviews

5,0
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De gezichtsbehandeling was echt heerlijk. Mitra geeft goed aan wat ze gaat doen en peilt regelmatig of alles naar wens is. Mijn gezicht voelde heerlijk fris en zacht na afloop. Ook de massage was heerlijk ontspannend met rustgevende muziek op de achtergrond. Bij de microdermabrasie werd er duidelijk verteld hoe het voelt en Mitra heeft regelmatig gevraagd of het goed voelde. Echt een fijne en ontspannen behandeling gehad!
Anouk
één maand geleden
Heerlijke massage, alles is weer los gemaakt. Ik ben hier nu al twee keer geweest en de volgende keer ga ik weer!
Danielle Visser
3 maanden geleden
Ik heb een heerlijke massage gehad! Ik zal zeker terug gaan.
Laura
3 maanden geleden
Ben super tevreden!! Mitra is een schat van een vrouw, heel vriendelijk, hygiënisch, professioneel maar tegelijkertijd ook heel open! Alle behandelingen waren heel fijn, van begin tot eind. Kan niet wachten om volgende maand terug te gaan!
Sheey
3 maanden geleden
Als je binnen komt is het alsof je in een luxe resort zit. Super kundige dame en neemt alle tijd voor je. Ze is goed in wat ze doet en legt je elke stap goed uit. Ze gebruikt goede kwaliteit producten. Ik kom zeker terug!
Manizha
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Miracle Beauty Care
Waddenweg 139
2134XL Hoofddorp

Kan je gezicht of lichaam wel een oppepper gebruiken? Bij Miracle Beauty Care op de Waddenweg in Hoofddorp bieden ze behandelingen die je hierbij helpen. Denk onder andere aan behandelingen voor huidverbetering, huidverzorging, ontharen, massages, botox en fillers. Er wordt gewerkt met de producten van Dermalogica. Heb je wel eens van een RF-behandeling gehoord? Tijdens deze behandeling worden de fibroblasten geactiveerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid die vaak al na één behandeling zichtbaar is. Probeer het zelf!

Let op: in deze salon kun je niet pinnen.

Maandag
12:0022:00
Dinsdag
19:3022:00
Woensdag
19:3022:00
Donderdag
12:0022:00
Vrijdag
19:3022:00
Zaterdag
12:0019:00
Zondag
12:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt