Miracle Beauty Care Reviews

Waddenweg 139, 2134XL Hoofddorp

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
74 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit was mijn eerste ervaring bij Miracle Beauty Care, maar gelijk een hele goede! Mitra is heel vriendelijk, werkt zorgvuldig en neemt de tijd voor je. Zeker een van de beste harservaringen die ik heb gehad!
Wat een ontzettend lieve, behulpzame en talentvolle vrouw. Mitra geeft de meest heerlijk massages en neemt echt de tijd voor je, Haar ruimte ziet er prachtig uit en is heerlijk verwarmd. Ik kom zeker bij haar terug!
Mitra is een lieve, rustige vrouw, die mij een heerlijke stevige massage heeft gegeven. Regelmatig checkte zij of ik nog lekker lag. Deze dame is een expert.
Jeetje, wat een heerlijke, super fijne massage heb ik maandag gehad van Mitra. Normaal duurt het bij mij echt wel even om volledig te ontspannen, maar door de hele sfeer, rustgevende muziek en de prettige massage was ik volledig relaxed na 5 minuten. En wat is Mitra ontzettend zorgzaam, lief en attent. De salon is ook echt prachtig en super schoon - daar kunnen anderen echt een voorbeeld aan nemen. Mitra bedankt en zeker tot heel snel weer 😃🌸
1
2
34
15