Ambachtsweg 50, Utrecht
Open Tomorrow: 09:00 - 13:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,8
150 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Daniëlle heeft sinds kort een nieuwe locatie van haar salon en daar kom je direct tot rust zodra je binnen stapt. Er hangt een fijne, rustige sfeer en Daniëlle is goed in haar werk. Ze gaat rustig te werk, geeft advies over je huid/verzorging en zorgt dat je met een mooie glow weer naar huis gaat.
Show more reviews...

Meet the team

Danielle
Eigenaar
4.9
92 reviews

About

Wilt u het allerbeste voor uw huid? Met 12 jaar ervaring in het vak kan ik zeggen dat ik uw huidwens goed kan beantwoorden. Er word verder gekeken dan alleen dat wat we aan de huid kunnen zien. Veel huidproblemen komen van binnenuit, mooi van binnen betekent dus ook vaak mooi van buiten. Ik volg op dit moment de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Dit betekent dat ik u straks een nog persoonlijker en passender voeding en suppletie advies kan geven aan de hand van een EMB-bloedtest om maximaal resultaat te behalen met uw huid op een natuurlijke manier! Dit alles naast de effectieve gelaatsbehandelingen en specialistische behandelingen zoals een BioPeel, BioPulse Therapy, fruitzuurbehandelingen en bindweefselmassage. Bij mij in de salon zult u ontspanning ervaren terwijl uw huid verbetert!

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Danielle

Professional8
Knowledgeable7
Skilled7

About

Mooii Totale Huidverzorging
Ambachtsweg 50
Utrecht

Dat dromen niet altijd bedrog zijn weet Danielle als geen ander. Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden werd haar droom werkelijkheid als zij de deuren opent van haar eigen schoonheidssalon aan de Reigerskamp in Maarssen.

Hier kun je in een sfeervolle ambiance terecht voor huidverbetering, permanente make-up, bruidsmake-up, gellak en kunstnagels.

Er wordt in de salon gewerkt met producten van IK Skin Perfection en beMineral.

MonMonday
Closed
TueTuesday
18:3021:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:1512:00
FriFriday
09:1517:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby