Ambachtsweg 50, Utrecht
Vandaag open: 09:15 - 12:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
150 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Daniëlle heeft sinds kort een nieuwe locatie van haar salon en daar kom je direct tot rust zodra je binnen stapt. Er hangt een fijne, rustige sfeer en Daniëlle is goed in haar werk. Ze gaat rustig te werk, geeft advies over je huid/verzorging en zorgt dat je met een mooie glow weer naar huis gaat.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Danielle
Eigenaar
4.9
92 reviews

Over

Wilt u het allerbeste voor uw huid? Met 12 jaar ervaring in het vak kan ik zeggen dat ik uw huidwens goed kan beantwoorden. Er word verder gekeken dan alleen dat wat we aan de huid kunnen zien. Veel huidproblemen komen van binnenuit, mooi van binnen betekent dus ook vaak mooi van buiten. Ik volg op dit moment de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Dit betekent dat ik u straks een nog persoonlijker en passender voeding en suppletie advies kan geven aan de hand van een EMB-bloedtest om maximaal resultaat te behalen met uw huid op een natuurlijke manier! Dit alles naast de effectieve gelaatsbehandelingen en specialistische behandelingen zoals een BioPeel, BioPulse Therapy, fruitzuurbehandelingen en bindweefselmassage. Bij mij in de salon zult u ontspanning ervaren terwijl uw huid verbetert!

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Danielle

Professioneel8
Deskundig7
Vakkundig7

Over

Mooii Totale Huidverzorging
Ambachtsweg 50
Utrecht

Dat dromen niet altijd bedrog zijn weet Danielle als geen ander. Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden werd haar droom werkelijkheid als zij de deuren opent van haar eigen schoonheidssalon aan de Reigerskamp in Maarssen.

Hier kun je in een sfeervolle ambiance terecht voor huidverbetering, permanente make-up, bruidsmake-up, gellak en kunstnagels.

Er wordt in de salon gewerkt met producten van IK Skin Perfection en beMineral.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
18:3021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1512:00
VrVrijdag
09:1517:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt