Mooii Totale Huidverzorging

4,8
143 reviews
Ambachtsweg 50, Utrecht

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,8
143 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk om na lange tijd weer te mogen genieten van een behandeling. Deze is weer goed en vakkundig door Daniëlle uitgevoerd. Ook voorzien van goed advies voor vervolgbehandelingen voor optimaal reaultaat! Ik kijk uit naar de volgende behandeling!
Hele fijne behandeling gekregen, waarbij er goed werd meegedacht, in een mooie en sfeervolle en professionele ambiance. Er was zelfs nog tijd voor extra's. Heel fijn😁
Afgelopen week mijn permante eyeliner bij laten werken, erg blij met het resultaat! Vriendelijk, hygiënisch en een mooi resultaat! Ik kom zeker terug
Prima salon en toe aan groei
Was weer een heel fijn verwenmoment. En heel fijn advies gekregen vanwege een onrustige huid. De sample met olie doet goed z'n werk. Bedankt en tot snel weer.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Danielle
Eigenaar
4.9
89 reviews

Over

Wilt u het allerbeste voor uw huid? Met 12 jaar ervaring in het vak kan ik zeggen dat ik uw huidwens goed kan beantwoorden. Er word verder gekeken dan alleen dat wat we aan de huid kunnen zien. Veel huidproblemen komen van binnenuit, mooi van binnen betekent dus ook vaak mooi van buiten. Ik volg op dit moment de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Dit betekent dat ik u straks een nog persoonlijker en passender voeding en suppletie advies kan geven om maximaal resultaat te behalen met uw huid. Dit alles is extra naast de effectieve gelaatsbehandelingen en specialistische behandelingen met fruitzuren, bindweefselmassage of de Dermapen. Bij mij zult u ontspanning ervaren terwijl uw huid verbetert!

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Danielle

Deskundig7
Professioneel7
Vakkundig7

Over

Mooii Totale Huidverzorging
Ambachtsweg 50
Utrecht

Dat dromen niet altijd bedrog zijn weet Danielle als geen ander. Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden werd haar droom werkelijkheid als zij de deuren opent van haar eigen schoonheidssalon aan de Reigerskamp in Maarssen.

Hier kun je in een sfeervolle ambiance terecht voor huidverbetering, permanente make-up, bruidsmake-up, gellak en kunstnagels.

Er wordt in de salon gewerkt met producten van IK Skin Perfection en beMineral.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
18:3021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1512:00
VrVrijdag
09:1517:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt