Muscles and more

4,7
80 reviews
Evenaar 41, Alphen aan den Rijn

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,7
80 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Speelde goed in op mijn behoefte.
Weer enorm genoten en hé-le-maal zen na de ontspanningsmassage van 60 minuten! Waar in het begin nog wel eens een hoop gedachten door mijn hoofd blijven gaan, ben ik aan het eind helemaal ontspannen. Een beter begin van het weekend is er niet!
Show venue reply...
Het was weer een fijne massage. De vorige keer had ik ook de rug/schouders- en nek massage genomen. Bedankt weer Marjan!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Marjan
Masseur
4.9
54 reviews

About

Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik werk als zelfstandig masseur in Alphen aan den Rijn. Het is mijn missie om mijn cliënten soepel en ontspannen te laten bewegen. Ik ben zelf een actieve sporter en vanuit mijn interesse in sport en beweging heb ik de opleiding sportmassage en -verzorging gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij verder te specialiseren in dit mooie vakgebied. Naast masseur ben ik ook communicatieadviseur en spinning instructeur. De combinatie van deze verschillende vakgebieden geeft me veel energie. Ik hoop dat ik ook jou kan ondersteunen. Bijvoorbeeld met een ontspanningsmassage om lichaam en geest even helemaal tot rust te brengen. Of met een sportmassage om je sportieve doelen te realiseren. Misschien heb je door je werk last van gespannen nek- en schouderspieren? Dan kan een rug-, schouder- en nekmassage helpen om je klachten te verminderen. Samen bespreken we hoe jij zoveel mogelijk profijt van de behandeling kunt hebben.

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Marjan

Professional7
Skilled7
Knowledgeable6

About

Muscles and more
Evenaar 41
Alphen aan den Rijn

Bij massagesalon Muscles and more kun je even compleet ontspannen - en de dag achter je laten - met een professionele massage. Je kunt er onder andere terecht voor een stevige sportmassage, maar je bent ook bij de juiste plek voor een zachte ontspanningsmassage.

Bij masseuse Marjan staat persoonlijke aandacht centraal, dus je krijgt altijd een behandeling op maat. Of je nu langskomt voor ontspanning, klachtenbehandeling of ter preventie van klachten: Marjan weet precies welke massagetechnieken ze moet toepassen.

Goed om te weten: Parkeren voor de deur is gratis.

MonMonday
19:3022:00
TueTuesday
16:0022:00
WedWednesday
14:0022:00
ThuThursday
16:0022:00
FriFriday
09:0022:00
SatSaturday
11:0018:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby