Muscles and more

4,7
52 reviews
Evenaar 41, Alphen aan den Rijn
Vandaag open: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
52 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kon snel terecht en Marjan luisterde echt naar mijn verhaal. Ze heeft mijn rugpijn bij de bron aangepakt en ik merkte direct verbetering!
Prima salon. Echt een aanrader om naar toe te gaan. Professionele hulp
Marjan ontving mij vriendelijk en informeerde duidelijk hoe ze te werk ging. Ook vroeg ze mij bij aanvang of ik klachten had, waar ze tijdens behandeling aandacht aan heeft besteed. De massage was stevig genoeg om de spieren goed los te krijgen en tegelijkertijd ontspannen. Al met al een heel positieve ervaring!
Weer erg genoten van een ontspanningsmassage bij Marjan! In drukke tijden merk ik dat ik soms erg ‘in mijn hoofd’ kan gaan zitten. Een ontspanningsmassage is voor mij een cadeautje aan mezelf, om weer even uit mijn hoofd te komen en op te laden!
Toon reactie salon...
Marjan is erg vriendelijk professioneel en luistert goed naar wat je wensen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marjan
Masseur
4.9
35 reviews

Over

Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik werk als zelfstandig masseur in Alphen aan den Rijn. Het is mijn missie om mijn cliënten soepel en ontspannen te laten bewegen. Ik ben zelf een actieve sporter en vanuit mijn interesse in sport en beweging heb ik de opleiding sportmassage en -verzorging gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij verder te specialiseren in dit mooie vakgebied. Naast masseur ben ik ook communicatieadviseur en spinning instructeur. De combinatie van deze verschillende vakgebieden geeft me veel energie. Ik hoop dat ik ook jou kan ondersteunen. Bijvoorbeeld met een ontspanningsmassage om lichaam en geest even helemaal tot rust te brengen. Of met een sportmassage om je sportieve doelen te realiseren. Misschien heb je door je werk last van gespannen nek- en schouderspieren? Dan kan een rug-, schouder- en nekmassage helpen om je klachten te verminderen. Samen bespreken we hoe jij zoveel mogelijk profijt van de behandeling kunt hebben.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Muscles and more
Evenaar 41
Alphen aan den Rijn

Bij massagesalon Muscles and more kun je even compleet ontspannen - en de dag achter je laten - met een professionele massage. Je kunt er onder andere terecht voor een stevige sportmassage, maar je bent ook bij de juiste plek voor een zachte ontspanningsmassage.

Bij masseuse Marjan staat persoonlijke aandacht centraal, dus je krijgt altijd een behandeling op maat. Of je nu langskomt voor ontspanning, klachtenbehandeling of ter preventie van klachten: Marjan weet precies welke massagetechnieken ze moet toepassen.

Goed om te weten: Parkeren voor de deur is gratis.

MaMaandag
19:3022:00
DiDinsdag
16:0022:00
WoWoensdag
14:0022:00
DoDonderdag
16:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt