Muscles and more

4,7
82 reviews
Evenaar 41, Alphen aan den Rijn

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
82 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was weer super. Een geweldige massage
Toon reactie salon...
Altijd goed terecht bij Marjan, zeer professioneel en goed in haar vak
Toon reactie salon...
Speelde goed in op mijn behoefte.
Weer enorm genoten en hé-le-maal zen na de ontspanningsmassage van 60 minuten! Waar in het begin nog wel eens een hoop gedachten door mijn hoofd blijven gaan, ben ik aan het eind helemaal ontspannen. Een beter begin van het weekend is er niet!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marjan
Masseur
4.9
56 reviews

Over

Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik werk als zelfstandig masseur in Alphen aan den Rijn. Het is mijn missie om mijn cliënten soepel en ontspannen te laten bewegen. Ik ben zelf een actieve sporter en vanuit mijn interesse in sport en beweging heb ik de opleiding sportmassage en -verzorging gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij verder te specialiseren in dit mooie vakgebied. Naast masseur ben ik ook communicatieadviseur en spinning instructeur. De combinatie van deze verschillende vakgebieden geeft me veel energie. Ik hoop dat ik ook jou kan ondersteunen. Bijvoorbeeld met een ontspanningsmassage om lichaam en geest even helemaal tot rust te brengen. Of met een sportmassage om je sportieve doelen te realiseren. Misschien heb je door je werk last van gespannen nek- en schouderspieren? Dan kan een rug-, schouder- en nekmassage helpen om je klachten te verminderen. Samen bespreken we hoe jij zoveel mogelijk profijt van de behandeling kunt hebben.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marjan

Professioneel8
Vakkundig8
Deskundig6

Over

Muscles and more
Evenaar 41
Alphen aan den Rijn

Bij massagesalon Muscles and more kun je even compleet ontspannen - en de dag achter je laten - met een professionele massage. Je kunt er onder andere terecht voor een stevige sportmassage, maar je bent ook bij de juiste plek voor een zachte ontspanningsmassage.

Bij masseuse Marjan staat persoonlijke aandacht centraal, dus je krijgt altijd een behandeling op maat. Of je nu langskomt voor ontspanning, klachtenbehandeling of ter preventie van klachten: Marjan weet precies welke massagetechnieken ze moet toepassen.

Goed om te weten: Parkeren voor de deur is gratis.

MaMaandag
09:3020:30
DiDinsdag
09:3020:30
WoWoensdag
09:3020:30
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3020:30
ZaZaterdag
09:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt