Noe Pediflex

Fjord 117, 8224DH Lelystad
4,6
42 reviews
Fjord 117, 8224DH Lelystad

Browse services

All
Nails
Face
Massage

Venue reviews

4,6
42 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Lieve dame met een kleine maar prima salon aan huis. Fijne pedicure met lekkere massage op het eind. M'n dochter kreeg lekker een ijsje en ik kreeg als nieuwe klant een klein cadeautje mee. Ik kom hier zeker terug. Goede prijs-kwaliteit verhouding ook.
Dit was mijn eerst bezoek bij Shirley. Shirley was adequaat, doelgericht en zorgvuldig bezig met de gellak aanbrengen, zonder comfort van de cliënt uit het oog te verliezen. Warme persoonlijkheid, voelde me direkt op mijn gemak.
Gezellige en lieve vrouw die haar vak verstaat. Ik ben blij met mijn gellak nagels. Assortiment qua kleuren breid zich steeds verder uit. Ze is bereid om te voldoen aan de wensen van de klant. Ik kom zeker terug.
Goed en snel
prima
Show more reviews...

Meet the team

Shirley
4.9
29 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Physical therapy

About

Noe Pediflex
Fjord 117
8224DH Lelystad

Zoek je Lelystad een salon voor voetreflexologie of kan je een manicure of pedicure gebruiken? Bij Noe Pediflex gaat een pedicure verder dan het knippen van de teennagels. Wanneer je likdoorns of ingroeiende nagels hebt, dan rekent eigenaresse Shirley hier op specialistische wijze mee af. Na een gezellig bezoek aan de salon loop je weer met 'lichtere' voeten naar buiten en ben je ook nog eens nuttig voetverzorgingsadvies rijker. Met voetreflexologie worden bepaalde reflexpunten van de voeten gestimuleerd; een weldaad voor iedereen met pijnlijke voeten, maar eigenlijk voor iedereen die zichzelf een ontspannend momentje van rust gunt. Kinderen die sporten hebben vaak baat bij een pedicurebehandeling in verband met eeltvorming, likdoorns etc. Je kunt hier ook met jouw kinderen terecht.

Handig om te weten: nieuwe klanten ontvangen in deze salon een welkomstcadeautje.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0016:00
WedWednesday
10:0016:00
ThuThursday
10:0016:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Nail Salons nearby