Noe Pediflex

Fjord 117, 8224DH Lelystad
4,8
16 reviews
Fjord 117, 8224DH Lelystad
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tina
10 dagen geleden
Super goed geholpen! Mijn dochter van vijf had een eeltpitje, vakkundig behandeld en zonder pijn of ongemak voor mijn dochter die het toch wel spannend vond.
Nova
20 dagen geleden
Wat een lieve vrouw is Shirley. De behandeling was zeer aangenaam. Shirley nam uitgebreid de tijd. Een aanrader voor wie niet perse een grote en luxe salon als voorkeur heeft.
Mandy
22 dagen geleden
Erg vriendelijke dame ,, alles is erg netjes en schoon !
Anoniem
één maand geleden
Op 30 augustus 2018 voor het eerst voor een pedicure geweest bij Shirley en wat een professionele, lieve en geduldige mevrouw! Ze doet haar werk met heel veel liefde en geeft goede adviezen! Ik heb ook gellak laten zetten op mijn voeten en handen en ben zeer tevreden! Mijn voeten zien er glad als een baby uit! Dit was zeker niet mijn laatste keer, bedankt Shirley!
Shannity Caldera
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Noe Pediflex
Fjord 117
8224DH Lelystad

Zoek je Lelystad een salon voor voetreflexologie of kan je een manicure of pedicure gebruiken? Bij Noe Pediflex gaat een pedicure verder dan het knippen van de teennagels. Wanneer je likdoorns of ingroeiende nagels hebt, dan rekent eigenaresse Shirley hier op specialistische wijze mee af. Na een gezellig bezoek aan de salon loop je weer met 'lichtere' voeten naar buiten en ben je ook nog eens nuttig voetverzorgingsadvies rijker. Met voetreflexologie worden bepaalde reflexpunten van de voeten gestimuleerd; een weldaad voor iedereen met pijnlijke voeten, maar eigenlijk voor iedereen die zichzelf een ontspannend momentje van rust gunt. Kinderen die sporten hebben vaak baat bij een pedicurebehandeling in verband met eeltvorming, likdoorns etc. Je kunt hier ook met jouw kinderen terecht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0016:00
Woensdag
10:0016:00
Donderdag
10:0016:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt