Noe Pediflex

Fjord 117, 8224DH Lelystad
4,6
44 reviews
Fjord 117, 8224DH Lelystad

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
44 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Shirley is een heel aardig vrouw..... Bedankt
Zoals altijd weer een super fijne pedicure behandeling gehad meet als toetje een fijne voetmagage. Ook in deze tijd is het veilig en vertrouwd om bij Shirley je behandeling te laten doen !!!
Toon reactie salon...
Lieve dame met een kleine maar prima salon aan huis. Fijne pedicure met lekkere massage op het eind. M'n dochter kreeg lekker een ijsje en ik kreeg als nieuwe klant een klein cadeautje mee. Ik kom hier zeker terug. Goede prijs-kwaliteit verhouding ook.
Toon reactie salon...
Dit was mijn eerst bezoek bij Shirley. Shirley was adequaat, doelgericht en zorgvuldig bezig met de gellak aanbrengen, zonder comfort van de cliënt uit het oog te verliezen. Warme persoonlijkheid, voelde me direkt op mijn gemak.
Toon reactie salon...
Gezellige en lieve vrouw die haar vak verstaat. Ik ben blij met mijn gellak nagels. Assortiment qua kleuren breid zich steeds verder uit. Ze is bereid om te voldoen aan de wensen van de klant. Ik kom zeker terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shirley
4.8
31 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Fysiotherapie

Over

Noe Pediflex
Fjord 117
8224DH Lelystad

Zoek je Lelystad een salon voor voetreflexologie of kan je een manicure of pedicure gebruiken? Bij Noe Pediflex gaat een pedicure verder dan het knippen van de teennagels. Wanneer je likdoorns of ingroeiende nagels hebt, dan rekent eigenaresse Shirley hier op specialistische wijze mee af. Na een gezellig bezoek aan de salon loop je weer met 'lichtere' voeten naar buiten en ben je ook nog eens nuttig voetverzorgingsadvies rijker. Met voetreflexologie worden bepaalde reflexpunten van de voeten gestimuleerd; een weldaad voor iedereen met pijnlijke voeten, maar eigenlijk voor iedereen die zichzelf een ontspannend momentje van rust gunt. Kinderen die sporten hebben vaak baat bij een pedicurebehandeling in verband met eeltvorming, likdoorns etc. Je kunt hier ook met jouw kinderen terecht.

Handig om te weten: nieuwe klanten ontvangen in deze salon een welkomstcadeautje.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
10:0016:00
DoDonderdag
10:0016:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt