Noe Pediflex

Fjord 117, 8224DH Lelystad
4,9
6 reviews
Fjord 117, 8224DH Lelystad
Dalurenkorting

Reviews

4,9
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vriendelijk ontvangen door Shirley. Zij gaat heel hygiënisch te werk. Zij neemt alle tijd voor de behandeling. En een heerlijke voetmassage tot slot. Heerlijk.
Gerda
25 dagen geleden
Nette en vriendelijk vrouw. Zeer goede behandeling. Mevrouw heeft hart voor haar beroep, dat resulteert in dat ze zich zelf weg cijfert. Een aanrader voor treatwell om meer tijd tussen de behandelingen in te geven zodat mevrouw meer tijd heeft om zaken voor elkaar te krijgen. Zoals hygiëne van de ene op de andere klant en voor haar zelf. Dus eten en drinken.
Mylou
één maand geleden
Eerste keer bij Shirley , super tevreden met de behandeling , super lieve vrouw en ze weet wat ze doet. In een woord een Topper
Sharine
4 maanden geleden
een (klant)vriendelijke vrouw die alle tijd voor je neemt en niet opziet tegen 'lastige' voeten. zij heeft mij van mijn voetprobleem afgeholpen. ik loop weer op fluweel!
Lenie
5 maanden geleden
Besteed veel zorg aan haar klanten,neemt de tijd voor je en raffelt niet af.
R.Eilander
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Noe Pediflex
Fjord 117
8224DH Lelystad

Zoek je in het centrum van Lelystad een salon voor voetreflexologie of kan je een manicure of pedicure gebruiken? Bij Noe Pediflex gaat een pedicure verder dan het knippen van de teennagels. Wanneer je likdoorns of ingroeiende nagels hebt, dan rekent eigenaresse Shirley hier op specialistische wijze mee af. Na een gezellig bezoek aan de salon loop je weer met 'lichtere' voeten naar buiten en ben je ook nog eens nuttig voetverzorgingsadvies rijker. Met voetreflexologie worden bepaalde reflexpunten van de voeten gestimuleerd; een weldaad voor iedereen met pijnlijke voeten, maar eigenlijk voor iedereen die zichzelf een ontspannend momentje van rust gunt. Kinderen die sporten hebben vaak baat bij een pedicure behandeling i.v.m. eeltvorming, likdoorns etc. Je kunt hier ook met jouw kinderen voor een scherpe prijs terecht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0016:00
Woensdag
10:0016:00
Donderdag
10:0016:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt