Steenwijklaan 80, Den Haag, 2541RM
Open Today: 09:00 - 17:30

Browse services

All
Hair
Face

Venue reviews

4,8
32 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wat een geweldige vrouw die Macy! Het is een kapsalon zoals je ze vroeger had, geen fancy gedoe, maar gewoon waar het voor bedoeld is. Er hangt een gezellige sfeer, mensen komen praatje maken, er wordt gelachen en ondertussen wordt er gewerkt. Macy heeft mijn haar mega goed gewassen en daarna prachtige gestyled. Drie dagen later nog steeds erg blij mee :-)
It's good.
Al voordat ik in de salon stond, werd ik vriendelijk behandeld. De kapper luisterde naar mijn wens en deed het met een glimlach. Samen is er gesproken over allerlei gespreksstof. Ze gaf mij een prettig en ontspannen gevoel. Zeker een aanrader!
Perfect. Fijne salon, vriendelijke kapster.
Super service :)
Show more reviews...

Meet the team

Macy
4.9
23 reviews

Services

Hair
Face

About

O-Macy's Kapsalon
Steenwijklaan 80
2541RM Den Haag

O-Macy’s Kapsalon in Den Haag is al jaren een begrip in de buurt. Je kunt hier terecht voor verschillende knip- en kleurbehandelingen. Zowel mannen, vrouwen als kinderen worden hartelijk ontvangen in deze gezellige salon. De specialisatie ligt bij waven, waarbij het team jou voorziet van een mooi, nieuw kapsel. Gedurende de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van L’Oréal voor een optimale verzorging van je haar. Een bezoek aan deze buurtsalon zal je haar weer laten stralen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:30
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0017:30
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Hair Salons nearby