O-Macy's Kapsalon

Steenwijklaan 80, 2541RM Den Haag
4,0
4 reviews
Steenwijklaan 80, 2541RM Den Haag

Reviews

4,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel heet binnen er hangt een sterke kappers lucht binnen. Geen ventilatie kleine ruimte. 1 stoel in de wachtruimte. Kapster is enige medewerker, neemt haar mobiel op tijdens de behandelingen en praat in haar taal. Er is geen kinderzitje. Baby bij moeder op schoot. Als afleiding werden er haar rollers en overige kapperspullen aan de baby aangereikt en die stopt het vervolgens in zijn mond. Heel slecht. Kapster doet haar best en na afloop kreeg de baby een reuze lolly. Kapster was vriendelijk maar ik ga er nooit meer terug met mijn baby van 1 jaar.
Nalini
2 maanden geleden
Vriendelijke kapster die goed met kinderen om weet te gaan. Mijn dochter heeft een flinke bos krullen en zij kon dit in tegenstelling tot veel andere kapsalons goed verzorgen/knippen. Geen superdeluxe salon, maar wel een goede vakkundige kapster voor een goede prijs!
Stephanie
2 maanden geleden
Was gezellig en prijs kwaliteit is helemaal top.
Sim
5 maanden geleden
Geweldige salon met leuk personeel! Mijn haar zat beter dan ooit en dat voor een lage prijs!
Fon Nji
5 maanden geleden

Over

O-Macy's Kapsalon
Steenwijklaan 80
2541RM Den Haag

O-Macy’s Kapsalon in Den Haag is al jaren een begrip in de buurt. Je kunt hier terecht voor verschillende knip- en kleurbehandelingen. Zowel mannen, vrouwen als kinderen worden hartelijk ontvangen in deze gezellige salon. De specialisatie ligt bij waven, waarbij het team jou voorziet van een mooi, nieuw kapsel. Gedurende de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van L’Oréal voor een optimale verzorging van je haar. Een bezoek aan deze buurtsalon zal je haar weer laten stralen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt