Oaker

4,8
376 reviews
Kempenaarplaats 8, Tilburg, 5017DX
Open Today: 09:30 - 22:00

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
376 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Elize, mijn dochter, en ik hebben erg genoten van ons intieme moment samen! De sfeer was zoals altijd heel aangenaam, we voelde onze samen erg op ons ze gemak. Elize wil nog een keer! Maar dan wel wat langer hoor mama ; )
Zeer zorgvuldige behandeling gehad. Dat begon al bij het uitvragen naar klachten. Dat verliep zo zorgvuldig dat een behandelingsstrategie zich spontaan aandiende. Ik had het gevoel dat aan alle details gedacht is en dat geeft me vertrouwen. Dat zorgde er weer voor dat ik me volledig kon ontspannen.
Een nette salon, schoon en frisse behandel kamers. Ingrid is erg betrokken met mijn klachten en speelt er op in. Zeer goede behandeling gehad!
Show more reviews...

Meet the team

Ivy
Masseuse
4.9
41 reviews

About

Ivy ervaarde direct na haar opleiding ontspanningsmassage en reiki dat masseren een verrijking van haar leven was. Ze vindt het heerlijk om een massage te geven omdat ze daarmee bijdraagt aan het welzijn en de ontspanning van de cliënt. Daarnaast geeft het ook haar een moment van innerlijke rust omdat ze volledig in het moment is. De wereld staat voor beiden eventjes stil. Ivy heeft als doel tijdens een massage om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen, door met volledige aandacht proberen aan te voelen wat er nodig is om dat te bereiken. Ivy is een vriendelijke open persoonlijkheid. Ze luistert goed naar je wensen en aandachtspunten, daar werkt ze dan ook naar toe.

Services

Massage
Counselling & Holistic

What our customers say about Ivy

Talented5
Pieternel
Eigenaresse en masseuse
5.0
77 reviews

About

Eigenaresse bij Pieternel Massage Al sinds ik me kan herinneren vind ik het fijn om mensen aan te raken en te verzorgen. Het is voor mij een hele natuurlijke keuze geweest om van mijn passie mijn werk te maken. In een massage kan ik al mijn gevoel kwijt en voel intuïtief aan waar de behoefte van de klant ligt. Een gevoel van geborgenheid en koestering ervaren tijdens een massage is wat ik mijn klanten graag meegeef. Ik typeer mijzelf als een geboren sociaal leider met als missie, de ander te inspireren op persoonlijk en professioneel vlak. Hulpvaardigheid zit in mijn bloed en ik werk het liefst direct met mensen. Gericht op dienstbaarheid en samenwerking met anderen maakt mij een betrouwbare teamgenoot en een harde en betrokken werker. Autonomie, verbinding en zelfvertrouwen zijn de pijlers waarmee ik mijn bedrijf ben gestart en geven mij de zekerheid en het vertrouwen om mijn doel te bereiken. Zelfrespect geeft mij de waardering voor mijn eigen talenten en mogelijkheden, de erkenning dat ik een gezond, bekwaam en liefdevol persoon ben. Zelfmotivatie is een verlangen om te creëren en iets van mijn leven te maken, ongeacht wat er tegenover staat maar met aandacht voor de voldoening die het me geeft. Pieternel Massage & Grib-it hebben mede dankzij de kwaliteiten en het inzetten van verschillende zzp’ers een groei gemaakt. Ons bedrijf heeft een grote vaste klantenkring en breidt zich steeds meer uit ook op het gebied van cursus en workshops ontstaan steeds weer nieuwe ontwikkelingen De bijzondere aandacht voor de klant is de kracht achter het succes. Klantvriendelijkheid en vertrouwen staan hoog aangeschreven en hierin worden nog steeds nieuwe ontwikkelingen gemaakt. Mijn Passie: mensen inspireren, op hun gemak stellen en te ondersteunen.

Services

Massage

What our customers say about Pieternel

Skilled14
Professional10
Talented8
Knowledgeable7
Ingrid
Masseuse
4.9
36 reviews

About

Ingrid is haar opleiding klassieke- en wellnessmassage de massagewereld ingerold en het laat haar niet meer los. Ingrid blijft zich ontwikkelen en heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in onder andere bindweefsel en Aroma Touch massage. Ingrid heeft jarenlange ervaring als masseuse. Hierdoor weet Ingrid als geen ander hoe ze haar massage moet aanpassen naar jouw wensen en eventuele klachten. Ingrid is niet alleen deskundig, maar ook aardig en erg rustgevend. Met haar rust en volledige aandacht voert ze elke behandeling uit, en dat voel je.

Services

Body
Massage

What our customers say about Ingrid

Knowledgeable7
Giel
Masseur
4.8
8 reviews

About

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. Naast de ontspanningsmassage heeft Giel zich geschoold in stoelmassage en cuppingmassage. Giel heeft een rustige uitstraling die hij meeneemt in zijn massage maar ook fysiek heeft hij de kracht om los te maken wat nodig is. Hij heeft hiervoor weinig woorden nodig.

Services

Body
Massage
Birgitte
Eigenaresse en masseuse
5.0
94 reviews

About

Birgitte is in contact gekomen met massage tijdens haar opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Massage is een belangrijk onderdeel van deze opleiding, daarnaast maakte ze voor het eerst kennis met lichaamsgericht werk, meditatie en reiki. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Birgitte luistert naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften en jouw eventuele pijnklachten. Birgitte voelt feilloos aan waar een lichaam behoefte aan heeft, zonder zones over te slaan, weet ze de vinger goed op de zere plek te leggen. Naast haar werk als masseuse is ze de oprichter en eigenaar van GRIB-it en Oaker.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

What our customers say about Birgitte

Knowledgeable16
Professional13
Experienced11
Skilled10

About

Oaker
Kempenaarplaats 8
5017DX Tilburg

In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon Oaker'. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, Rug- nek- schoudermassage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.

Het team van Oaker werkt met veel passie en dat merk je direct als de salon binnenkomt. Zij luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Hun expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Het team van Oaker bestaat uit specialisten die professioneel werken. Elk met hun eigen vakkundigheid op het gebied van stress, burn-out klachten, AD(H)D, spierpijn, slapeloosheid en andere ongemakken waar je wat hulp bij kunt gebruiken.

Goed om te weten: salon heeft beschikking over parkeergelegenheid.

MonMonday
09:3022:00
TueTuesday
09:3022:00
WedWednesday
09:3022:00
ThuThursday
09:3022:00
FriFriday
09:3022:00
SatSaturday
09:3013:30
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby