Oaker

4,9
481 reviews
Kempenaarplaats 8, Tilburg, 5017DX
Morgen open: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
481 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat was het een heerlijke ervaring. De ruimte is heel sfeervol, wat een fijn en welkom gevoel geeft. Voor de massage vroeg Birgitte waar ik behoefte aan had, dat was voor mij op dat moment rust en ontspanning, daar paste ze de massage op aan, het is dus echt maatwerk. De massage gaf ze met veel aandacht, en dat voel je. Een uurtje volledig mogen zijn en ontvangen, was echt een kadootje.
Heerlijk ontspannende massage met veel aandacht voor jouw persoonlijke behoeften.
Goede sfeer, deskundige massage. Weer helemaal opgeladen.
Zoals altijd een fijne plek voor een goede massage! De volgende afspraak staat al weer in de agenda!
Weer zo'n fijne massage gekregen van Birgitte, mede door de sfeer, de rust en de muziek kwam ik weer bij mijzelf. Iedere keer voelt het als een cadeau!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Birgitte
Eigenaresse en masseuse
5.0
123 reviews

Over

Birgitte is in contact gekomen met massage tijdens haar opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Massage is een belangrijk onderdeel van deze opleiding, daarnaast maakte ze voor het eerst kennis met lichaamsgericht werk, meditatie en reiki. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Birgitte luistert naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften en jouw eventuele pijnklachten. Birgitte voelt feilloos aan waar een lichaam behoefte aan heeft, zonder zones over te slaan, weet ze de vinger goed op de zere plek te leggen. Naast haar werk als masseuse is ze de oprichter en eigenaar van GRIB-it en Oaker.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Birgitte

Professioneel19
Deskundig18
Ervaren13
Vakkundig13
Ivy
Masseuse
5.0
65 reviews

Over

Ivy ervaarde direct na haar opleiding ontspanningsmassage en reiki dat masseren een verrijking van haar leven was. Ze vindt het heerlijk om een massage te geven omdat ze daarmee bijdraagt aan het welzijn en de ontspanning van de cliënt. Daarnaast geeft het ook haar een moment van innerlijke rust omdat ze volledig in het moment is. De wereld staat voor beiden eventjes stil. Ivy heeft als doel tijdens een massage om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen, door met volledige aandacht proberen aan te voelen wat er nodig is om dat te bereiken. Ivy is een vriendelijke open persoonlijkheid. Ze luistert goed naar je wensen en aandachtspunten, daar werkt ze dan ook naar toe.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ivy

Vakkundig9
Getalenteerd6
Zorgzaam6
Professioneel5
Ingrid
Masseuse
4.9
59 reviews

Over

Ingrid is haar opleiding klassieke- en wellnessmassage de massagewereld ingerold en het laat haar niet meer los. Ingrid blijft zich ontwikkelen en heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in onder andere bindweefsel en Aroma Touch massage. Ingrid heeft jarenlange ervaring als masseuse. Hierdoor weet Ingrid als geen ander hoe ze haar massage moet aanpassen naar jouw wensen en eventuele klachten. Ingrid is niet alleen deskundig, maar ook aardig en erg rustgevend. Met haar rust en volledige aandacht voert ze elke behandeling uit, en dat voel je.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Deskundig11
Vakkundig8
Professioneel6
Vriendelijk6
Constance
5.0
6 reviews

Over

Constance is docent yoga en zwangerschapgsyoga en geeft een bevallingscursus op basis van de hypnobirthing techniek. Als masseuse heeft ze zich gespecialiseerd in zwangerschapsmassage om de doelgroep, waar ze veel mee werkt, ook dit te kunnen bieden. Het doel van de massage die Constance geeft, is de zwangere te helpen zich volledig te ontspannen en pijntjes en klachten die veel voorkomen tijdens een zwangerschap te verlichten. Constance past de massage volledig aan jou aan en bespreekt van tevoren met je waar extra aandacht nodig is. Vooral in de laatste fase van de zwangerschap is deze ontspannende massage een heerlijk cadeau aan jou en je baby.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Kiki
Masseuse

Over

Kiki vindt het heel fijn om door middel van massages mensen te kunnen helpen en ontspanning te bieden. Ze werkt vanuit de filosofie dat er een link is tussen lichaam en geest en dat het belangrijk is om voor beiden te zorgen. Wat Kiki mooi vind aan masseren is dat je hiermee zorg en liefde kan geven voor zowel lichaam als geest. Naast massage heeft Kiki een achtergrond in fitness en yoga en daarmee heeft ze ervaring met zowel het menselijk lichaam als mindfulness. Dit helpt haar om de massages nog beter af te stemmen op de klant. In sommige gevallen betekent dit een stevige massage om spanning uit de spieren te krijgen. In andere gevallen zoekt ze volledig de rust op. Kiki masseert met haar volledige aandacht en dat voel je gedurende de gehele massage. De buitenwereld komt even helemaal stil te staan. Kiki heeft een rustige persoonlijkheid en masseert met een fijne stevige druk waarmee ze je naar een diepe ontspanning begeleid, en dat kan wonderen doen voor lichaam en geest.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Giel
Masseur
4.9
13 reviews

Over

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. Naast de ontspanningsmassage heeft Giel zich geschoold in stoelmassage en cuppingmassage. Giel heeft een rustige uitstraling die hij meeneemt in zijn massage maar ook fysiek heeft hij de kracht om los te maken wat nodig is. Hij heeft hiervoor weinig woorden nodig.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Portfolio

Over

Oaker
Kempenaarplaats 8
5017DX Tilburg

In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon Oaker'. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, Rug- nek- schoudermassage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.

Het team van Oaker werkt met veel passie en dat merk je direct als de salon binnenkomt. Zij luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Hun expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Het team van Oaker bestaat uit specialisten die professioneel werken. Elk met hun eigen vakkundigheid op het gebied van stress, burn-out klachten, AD(H)D, spierpijn, slapeloosheid en andere ongemakken waar je wat hulp bij kunt gebruiken.

Goed om te weten: salon heeft beschikking over parkeergelegenheid.

MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3022:00
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
09:3017:00
ZaZaterdag
09:3013:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt