Kempenaarplaats 8, Tilburg, 5017DX
Vandaag open: 09:30 - 13:30

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
334 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb erg veel nek/schouder en rugklachten. Ingrid heeft super geluisterd naar waar ik last van heb en heeft daar de massage volledig op aangepast. Daarna erg vakkundig en ze weet wat ze doet!
Heerlijke massage gehad. Voelt weer soepel An
Ingrid ontving mij heel welkom en was heel open en vriendelijk en stelde me op mijn gemak met de ze voor mij nieuwe massage. Het was voor mij de eerste keer dat ik een aromatherapie- massage had. Het was een bijzondere ervaring met verschillende oliesoorten. Ik kreeg eerst een heel goede uitleg over wat het zou kunnen gaan doen. Ieder lichaam reageert anders dus laat ik het maar over me heen komen. Mijn lichaam voelde heel ruim. Het was heel fijn. Dus een aanrader.
Super fijn ontvangen door Ingrid. Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Echt fantastisch. Neemt tijd voor elk onderdeel van je lichaam. Aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Saskia
Masseuse

Over

Iemand een ontspanningsmassage geven is niet alleen het lichaam laten ontspannen maar de geest krijgt ook rust. Saskia vindt het mooi om aan dit proces bij te dragen. Haar manier van werken is vanuit intuïtie. Boek nu een massage bij onze masseur van de maand Saskia met 10% korting!

Behandelingen

Massage
Britt
Masseuse
4.7
29 reviews

Over

In contact komen en in contact blijven met je lichaam vind ik erg belangrijk. Een ontspanningsmassage helpt daarbij. Tijdens de massage is mijn aandacht bij jou en ik nodig je uit om fysiek en mentaal tot rust te komen. Om een balans te hervinden, indien dat nodig is op dat moment. Geniet ervan!

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Britt

Professioneel5
Birgitte
eigenaresse en masseuse
5.0
86 reviews

Over

Birgitte is oprichter en eigenaar van GRIB-it. Enthousiast, gevoelig, zelfbewust, creatief en sta vol in het leven. Ik wil ontdekken, ontwikkelen en beleven. Zo volgde ik een opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde waarin massage een belangrijk onderdeel was en waar ik voor het eerst kennis maakte met lichaamsgericht werk en meditatie. Een massage geven is net zo mooi als een massage ontvangen. Ik luister naar wat jij nodig hebt, om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Ga jij de ontspanning met me aan?

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Birgitte

Deskundig14
Professioneel13
Ervaren10
Vakkundig10
Ingrid
Masseuse
4.9
26 reviews

Over

Via haar opleiding klassieke- en wellnessmassage is Ingrid de massagewereld ingerold en het laat haar niet meer los. Inmiddels masseert ze al ruim 5 jaar. Hierdoor weet Ingrid als geen ander hoe ze haar massage moet aanpassen naar jouw wensen en eventuele klachten. Met rust en volledige aandacht voert ze elke behandeling uit, en dat voel je.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Deskundig5
Pieternel
Eigenaresse en Masseuse
5.0
71 reviews

Over

Eigenaresse bij Pieternel Massage Al sinds ik me kan herinneren vind ik het fijn om mensen aan te raken en te verzorgen. Het is voor mij een hele natuurlijke keuze geweest om van mijn passie mijn werk te maken. In een massage kan ik al mijn gevoel kwijt en voel intuïtief aan waar de behoefte van de klant ligt. Een gevoel van geborgenheid en koestering ervaren tijdens een massage is wat ik mijn klanten graag meegeef. Ik typeer mijzelf als een geboren sociaal leider met als missie, de ander te inspireren op persoonlijk en professioneel vlak. Hulpvaardigheid zit in mijn bloed en ik werk het liefst direct met mensen. Gericht op dienstbaarheid en samenwerking met anderen maakt mij een betrouwbare teamgenoot en een harde en betrokken werker. Autonomie, verbinding en zelfvertrouwen zijn de pijlers waarmee ik mijn bedrijf ben gestart en geven mij de zekerheid en het vertrouwen om mijn doel te bereiken. Zelfrespect geeft mij de waardering voor mijn eigen talenten en mogelijkheden, de erkenning dat ik een gezond, bekwaam en liefdevol persoon ben. Zelfmotivatie is een verlangen om te creëren en iets van mijn leven te maken, ongeacht wat er tegenover staat maar met aandacht voor de voldoening die het me geeft. Pieternel Massage & Grib-it hebben mede dankzij de kwaliteiten en het inzetten van verschillende zzp’ers een groei gemaakt. Ons bedrijf heeft een grote vaste klantenkring en breidt zich steeds meer uit ook op het gebied van cursus en workshops ontstaan steeds weer nieuwe ontwikkelingen De bijzondere aandacht voor de klant is de kracht achter het succes. Klantvriendelijkheid en vertrouwen staan hoog aangeschreven en hierin worden nog steeds nieuwe ontwikkelingen gemaakt. Mijn Passie: mensen inspireren, op hun gemak stellen en te ondersteunen.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Pieternel

Vakkundig11
Professioneel10
Getalenteerd8
Deskundig7
Giel
Masseur
4.9
5 reviews

Over

Giel is een geboren masseur met gouden handjes. Massage is sinds zijn kindertijd al onderdeel van zijn leven doordat zijn Surinaamse oma hem als klein kind masseerde. Daardoor was het voor Giel een kleine stap om zelf het vak te gaan leren. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst voor ons massageteam. Boek nu een ontspanningsmassage bij een masseur van de maand en ontvang 10% korting op een behandeling van Giel!

Behandelingen

Massage
Lichaam
Ivy
Masseuse
4.9
38 reviews

Over

Sinds ik ben begonnen met masseren ervaar ik het als een verrijking van mijn leven. Ik vind het heerlijk om een massage te geven omdat ik daarmee bijdraag aan het welzijn en de ontspanning van de cliënt, terwijl ook ík een moment van innerlijke rust ervaar en volledig in het moment ben. De wereld staat voor ons beiden eventjes stil. Mijn doel tijdens een massage is om de persoon die ligt in een diepe ontspanning te brengen, door met volledige aandacht proberen aan te voelen wat er nodig is om dat te bereiken.

Behandelingen

Massage

Over

Oaker
Kempenaarplaats 8
5017DX Tilburg

In de Piushaven in Tilburg vind je massagesalon Oaker'. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, Rug- nek- schoudermassage, zwangerschapsmassage en anti-stress massage.

Het team van Oaker werkt met veel passie en dat merk je direct als de salon binnenkomt. Zij luisteren naar wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Hun expertise is erop gericht om de juiste behandeling af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en jouw eventuele pijnklachten. Het team van Oaker bestaat uit specialisten die professioneel werken. Elk met hun eigen vakkundigheid op het gebied van stress, burn-out klachten, AD(H)D, spierpijn, slapeloosheid en andere ongemakken waar je wat hulp bij kunt gebruiken.

Goed om te weten: salon heeft beschikking over parkeergelegenheid.

MaMaandag
09:3022:00
DiDinsdag
09:3022:00
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
09:3022:00
ZaZaterdag
09:3013:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt