Oosters Gezond

Onder de Linden 21-4, Arnhem

Sorry, Oosters Gezond is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Keep Breathing Massages

275 reviews
Lindenheuvel 51, Arnhem

Zen Wellness

317 reviews
Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 49, 6828 BR Arnhem

BeautySahar

140 reviews
Steenstraat 103, Arnhem

Popular services

Browse services

Venue reviews

5,0
4 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wat een bijzondere, ontspannende en helende ervaring. Ik ben heel heel blij dat ik via, via over deze salon gehoord heb. Volgende week mag ik weer. Orna Stapel
Dit is inmiddels de 2e keer dat ik bij Karin ben geweest. Het is werkelijk een aanrader. Zo relaxt, gastvrij, duidelijk, echt een praktijk voor shiatsu om naartoe te gaan. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen! Ga zo door Karin!!

About

Oosters Gezond
Onder de Linden 21-4
Arnhem

Een mens straalt als hij zich evenwichtig voelt. Ik geloof in de schoonheid, de kracht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de stroom van levensenergie (Ki of Chi genoemd) te stimuleren wordt de vitaliteit van lichaam en geest bevorderd en wordt de balans hersteld. Shiatsu is een Japanse therapeutische vorm waarbij de ontvanger liggend of zittend wordt behandeld. Het zorgt ervoor dat je je energieker voelt en de wereld weer aan kunt. Je bent van harte welkom om te komen ervaren wat Shiatsu voor je kan betekenen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0012:30
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed