Oosters Gezond

Onder de Linden 21-4, Arnhem

Oosters Gezond heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Keep Breathing Massages

180 reviews
Lindenheuvel 51, Arnhem

BeautySahar

94 reviews
Steenstraat 103, Arnhem

Pedicure&More

518 reviews
Steenstraat 1, Arnhem

Alle behandelingen

Reviews

5,0
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een bijzondere, ontspannende en helende ervaring. Ik ben heel heel blij dat ik via, via over deze salon gehoord heb. Volgende week mag ik weer. Orna Stapel
Dit is inmiddels de 2e keer dat ik bij Karin ben geweest. Het is werkelijk een aanrader. Zo relaxt, gastvrij, duidelijk, echt een praktijk voor shiatsu om naartoe te gaan. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen! Ga zo door Karin!!

Over

Oosters Gezond
Onder de Linden 21-4
Arnhem

Een mens straalt als hij zich evenwichtig voelt. Ik geloof in de schoonheid, de kracht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de stroom van levensenergie (Ki of Chi genoemd) te stimuleren wordt de vitaliteit van lichaam en geest bevorderd en wordt de balans hersteld. Shiatsu is een Japanse therapeutische vorm waarbij de ontvanger liggend of zittend wordt behandeld. Het zorgt ervoor dat je je energieker voelt en de wereld weer aan kunt. Je bent van harte welkom om te komen ervaren wat Shiatsu voor je kan betekenen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0012:30
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten