Lindenlaan 239 A, Amstelveen, 1185LJ

Browse services

All
Nails
Hair removal

Venue reviews

3,8
17 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
24 uur voor de afspraak online geboekt. Toen ik aankwam was er niemand, zelfs na 15 minuten wachten niet. Voor niets de ochtend vrij genomen. Telefoon werd ook niet opgenomen. Dit kan echt niet.
Helemaal top!
Keurige sfeervolle pedicure praktijk met een behandeling door een vakvrouw. Je merkt dat ze op de hoogte is van alles en deze kennis ook door wilt geven!
Deze week weer professioneel geholpen door Inge. Als ik geweest ben ga ik altijd weer "op fluwelen voetjes" naar buiten en kan ik er weer 6 weken tegen. Plezierige en persoonlijke behandeling. Intussen wordt mijn vrouw behandeld door Mariska. Waarna wij samen tevreden en zonder tijdverlies weer naar huis gaan.
Pedicurepraktijk Lindenlaan is een zeer proffesioneel bedrijf waar de klant nog centraal staat. De ontvangst en behandeling zijn zeer persoonlijk gericht. Ik kan dit pedicure bedrijfvan harte aanbevelen
Show more reviews...

Meet the team

Inge

Services

Nails
Hair removal
Physical therapy

About

Pedicurepraktijk Lindenlaan
Lindenlaan 239 A
1185LJ Amstelveen

De professionele Pedicurepraktijk Lindenlaan is gevestigd in Amstelveen. Bij deze praktijk kun je voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen terecht. Het gespecialiseerde team helpt je graag wanneer je last hebt van diabetische, reumatische of overige risicovoeten. Daarnaast plaatsen ze nagelbeugels en -ortheses en voeren ze nagelreparaties en antidruktechnieken uit. Pedicurepraktijk Lindenlaan is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ze werken volgens de Code voetverzorging. Ook zijn ze ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0013:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed

Nail Salons nearby