Pedicurepraktijk Lindenlaan

Lindenlaan 239 A, 1185LJ Amstelveen
4,9
16 reviews
Lindenlaan 239 A, 1185LJ Amstelveen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen

Reviews

4,9
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Helemaal top!
Anoniem
9 maanden geleden
Keurige sfeervolle pedicure praktijk met een behandeling door een vakvrouw. Je merkt dat ze op de hoogte is van alles en deze kennis ook door wilt geven!
Amanda
één jaar geleden
Deze week weer professioneel geholpen door Inge. Als ik geweest ben ga ik altijd weer "op fluwelen voetjes" naar buiten en kan ik er weer 6 weken tegen. Plezierige en persoonlijke behandeling. Intussen wordt mijn vrouw behandeld door Mariska. Waarna wij samen tevreden en zonder tijdverlies weer naar huis gaan.
Bryan
één jaar geleden
Pedicurepraktijk Lindenlaan is een zeer proffesioneel bedrijf waar de klant nog centraal staat. De ontvangst en behandeling zijn zeer persoonlijk gericht. Ik kan dit pedicure bedrijfvan harte aanbevelen
Frieda Koppenol
één jaar geleden
Ik heb een fijne behandeling gehad. Mijn voetproblemen zijn geheel opgelost (Ik had last van likdoorns en ingroeiende nagel). Ik heb een goed advies gekregen. Vriendelijke en kundige pedicure! Mijn auto kon ik gratis parkeren. Deze praktijk is een echte aanrader!
Pieter
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicurepraktijk Lindenlaan
Lindenlaan 239 A
1185LJ Amstelveen

De professionele Pedicurepraktijk Lindenlaan is gevestigd in Amstelveen. Bij deze praktijk kun je voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen terecht. Het gespecialiseerde team helpt je graag wanneer je last hebt van diabetische, reumatische of overige risicovoeten. Daarnaast plaatsen ze nagelbeugels en -ortheses en voeren ze nagelreparaties en antidruktechnieken uit. Pedicurepraktijk Lindenlaan is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ze werken volgens de Code voetverzorging. Ook zijn ze ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0013:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt