Pedicurepraktijk Lindenlaan

Lindenlaan 239 A, 1185LJ Amstelveen
4,8
14 reviews
Lindenlaan 239 A, 1185LJ Amstelveen

Reviews

4,8
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Deze week weer professioneel geholpen door Inge. Als ik geweest ben ga ik altijd weer "op fluwelen voetjes" naar buiten en kan ik er weer 6 weken tegen. Plezierige en persoonlijke behandeling. Intussen wordt mijn vrouw behandeld door Mariska. Waarna wij samen tevreden en zonder tijdverlies weer naar huis gaan.
Bryan
3 maanden geleden
Pedicurepraktijk Lindenlaan is een zeer proffesioneel bedrijf waar de klant nog centraal staat. De ontvangst en behandeling zijn zeer persoonlijk gericht. Ik kan dit pedicure bedrijfvan harte aanbevelen
Frieda Koppenol
4 maanden geleden
Ik heb een fijne behandeling gehad. Mijn voetproblemen zijn geheel opgelost (Ik had last van likdoorns en ingroeiende nagel). Ik heb een goed advies gekregen. Vriendelijke en kundige pedicure! Mijn auto kon ik gratis parkeren. Deze praktijk is een echte aanrader!
Pieter
4 maanden geleden
Perfecte service, direct een warm welkom en er werd op maat een advies gegeven. De behandeling was erg fijn en prettig. De salon zag er erg mooi en hygiënisch uit en ik heb direct een vervolgafspraak gemaakt. Een echte aanrader.
Esther
één jaar geleden
eindelijk een pedicure die op professionele wijze moeilijke voeten te lijf gaat.
Bernard
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicurepraktijk Lindenlaan
Lindenlaan 239 A
1185LJ Amstelveen

De professionele Pedicurepraktijk Lindenlaan is gevestigd in Amstelveen. Bij deze praktijk kun je voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen terecht. Het gespecialiseerde team helpt je graag wanneer je last hebt van diabetische, reumatische of overige risicovoeten. Daarnaast plaatsen ze nagelbeugels en -ortheses en voeren ze nagelreparaties en antidruktechnieken uit. Pedicurepraktijk Lindenlaan is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ze werken volgens de Code voetverzorging. Ook zijn ze ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0013:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt