Reviews

4,7
11 reviews
Perfecte service, direct een warm welkom en er werd op maat een advies gegeven. De behandeling was erg fijn en prettig. De salon zag er erg mooi en hygiënisch uit en ik heb direct een vervolgafspraak gemaakt. Een echte aanrader.
Esther
8 maanden geleden
eindelijk een pedicure die op professionele wijze moeilijke voeten te lijf gaat.
Bernard
één jaar geleden
Fijne behandeling door fijne vakbekwame mensen.
Anoniem
één jaar geleden
Professioneel, kundig en aardig. Na maanden verwaarlozing van mijn voeten, zijn ze binnen 1 uur weer helemaal zomer klaar!
Patricia
één jaar geleden
Professioneel, schoon en comfortabel. Heel fijne pedicure. En goede adviezen over producten, zonder pushy verkooptechnieken. Daardoor wel crème en druppels gekocht.
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicurepraktijk Lindenlaan
Lindenlaan 239 A
1185LJ Amstelveen

De professionele Pedicurepraktijk Lindenlaan is gevestigd in Amstelveen. Bij deze praktijk kun je voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen terecht. Het gespecialiseerde team helpt je graag wanneer je last hebt van diabetische, reumatische of overige risicovoeten. Daarnaast plaatsen ze nagelbeugels en -ortheses en voeren ze nagelreparaties en antidruktechnieken uit. Pedicurepraktijk Lindenlaan is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ze werken volgens de Code voetverzorging. Ook zijn ze ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0013:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt