Pedicurepraktijk Lindenlaan

Lindenlaan 239 A, Amstelveen, 1185LJ

Sorry, Pedicurepraktijk Lindenlaan is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Studio Suman

9 reviews
Rembrandtweg 151, Amstelveen

Amazonia Concept

717 reviews
Rembrandtweg 151, Amstelveen

The Nail Guys

192 reviews
Rembrandtweg 85, 1181GE AMSTELVEEN

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen

Reviews

4,5
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
24 uur voor de afspraak online geboekt. Toen ik aankwam was er niemand, zelfs na 15 minuten wachten niet. Voor niets de ochtend vrij genomen. Telefoon werd ook niet opgenomen. Dit kan echt niet.
Helemaal top!
Keurige sfeervolle pedicure praktijk met een behandeling door een vakvrouw. Je merkt dat ze op de hoogte is van alles en deze kennis ook door wilt geven!
Deze week weer professioneel geholpen door Inge. Als ik geweest ben ga ik altijd weer "op fluwelen voetjes" naar buiten en kan ik er weer 6 weken tegen. Plezierige en persoonlijke behandeling. Intussen wordt mijn vrouw behandeld door Mariska. Waarna wij samen tevreden en zonder tijdverlies weer naar huis gaan.
Pedicurepraktijk Lindenlaan is een zeer proffesioneel bedrijf waar de klant nog centraal staat. De ontvangst en behandeling zijn zeer persoonlijk gericht. Ik kan dit pedicure bedrijfvan harte aanbevelen
Toon meer reviews...

Over

Pedicurepraktijk Lindenlaan
Lindenlaan 239 A
1185LJ Amstelveen

De professionele Pedicurepraktijk Lindenlaan is gevestigd in Amstelveen. Bij deze praktijk kun je voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen terecht. Het gespecialiseerde team helpt je graag wanneer je last hebt van diabetische, reumatische of overige risicovoeten. Daarnaast plaatsen ze nagelbeugels en -ortheses en voeren ze nagelreparaties en antidruktechnieken uit. Pedicurepraktijk Lindenlaan is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en ze werken volgens de Code voetverzorging. Ook zijn ze ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0013:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten