Giraffeweg 10, Almere, 1338EG

Peppermint Company has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Anagenesis Beauty Secrets

507 reviews
Inktvisplein 30, Almere

Queens, World of Health & Beauty

599 reviews
Noordeinde 309, Almere

Create Beauty hair & more

312 reviews
Merenguestraat 4, 1326SE Almere

Browse services

Venue reviews

4,8
13 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Dit keer had ik een volledige sessie (vorige /eerste x had ik een kennismakings sessie) en wat een warme, liefdevolle, ontspannende, zachte en mooie belevenis was het! Doordat er meer tijd was, en vanwege vervolg afspraak, heb ik deze sessie als intenser cq dieper ervaren. De mooie geuren van de oliën, de warme aanraking, de energie van Mira.. Heelijk!!!
heel fijn
Het was een heerlijke ervaring. Heel ontspannen. Ik ervaar de authenticiteit van Mira als een verrijking op de massage. Massage vanuit gevoel/passie wat zich resoneert. Een moment voor jezelf en thuiskomen. Om daarna weer engerievol verder met alledaagse dingen door te gaan.
Ik heb erg genoten van deze zachte massage en de geurbeleving. Voor herhaling vatbaar.
Show more reviews...

About

Peppermint Company
Giraffeweg 10
1338EG Almere

Bij massagesalon Peppermint Company aan de Giraffeweg in Almere ben je aan het juiste adres voor diverse aromatouch-massages.

Mira en Samantha staan hier voor je klaar om te luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je diep kan ontspannen. Je bereikt op die manier de homeostase. Dit is de staat van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Er wordt in deze salon alleen gewerkt met pure, essentiële oliën. Iedere olie heeft een andere werking op het lichaam. Het doel van een aromatouch-massage is om stress en spanning los te laten en om helemaal te ontspannen. Het is een zachte aanraking en niet vergelijkbaar met een gewone massage. Zo kunnen de essentiële oliën krachtig in het lichaam tot werking komen. Aardse, bloem en citrus-achtige aroma's volgen elkaar op voor een full body & soul experience.

Handig om te weten: je vindt de massagesalon bij Gaia House of Yoga.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
11:3021:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
10:0013:00