Peppermint Company

Giraffeweg 10, Almere, 1338EG

Sorry, Peppermint Company is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Anagenesis Beauty Secrets

1217 reviews
Inktvisplein 30, Almere

Create Beauty hair & more

632 reviews
Juan Grisstrraat 40a , 1328KA Almere

QueensWorld

912 reviews
Bolderweg 1, Almere

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dit keer had ik een volledige sessie (vorige /eerste x had ik een kennismakings sessie) en wat een warme, liefdevolle, ontspannende, zachte en mooie belevenis was het! Doordat er meer tijd was, en vanwege vervolg afspraak, heb ik deze sessie als intenser cq dieper ervaren. De mooie geuren van de oliën, de warme aanraking, de energie van Mira.. Heelijk!!!
heel fijn
Het was een heerlijke ervaring. Heel ontspannen. Ik ervaar de authenticiteit van Mira als een verrijking op de massage. Massage vanuit gevoel/passie wat zich resoneert. Een moment voor jezelf en thuiskomen. Om daarna weer engerievol verder met alledaagse dingen door te gaan.
Ik heb erg genoten van deze zachte massage en de geurbeleving. Voor herhaling vatbaar.
heerlijk moest vechten om niet in slaap te vallen....
Toon meer reviews...

Over

Peppermint Company
Giraffeweg 10
1338EG Almere

Bij massagesalon Peppermint Company aan de Giraffeweg in Almere ben je aan het juiste adres voor diverse aromatouch-massages.

Mira en Samantha staan hier voor je klaar om te luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je diep kan ontspannen. Je bereikt op die manier de homeostase. Dit is de staat van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Er wordt in deze salon alleen gewerkt met pure, essentiële oliën. Iedere olie heeft een andere werking op het lichaam. Het doel van een aromatouch-massage is om stress en spanning los te laten en om helemaal te ontspannen. Het is een zachte aanraking en niet vergelijkbaar met een gewone massage. Zo kunnen de essentiële oliën krachtig in het lichaam tot werking komen. Aardse, bloem en citrus-achtige aroma's volgen elkaar op voor een full body & soul experience.

Handig om te weten: je vindt de massagesalon bij Gaia House of Yoga.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:3021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
10:0013:00