Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen

Bestevaerstraat 176-2, 1055TS Amsterdam
4,7
26 reviews
Bestevaerstraat 176-2, 1055TS Amsterdam

Browse services

Venue reviews

4,7
26 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Julie heeft een mooie praktijk en stelt je gelijk op je gemak. De massage was fijn en ontspannen. Ik ging omdat ik last had van vastzittende spieren in mijn nek en hoofd en heb er nu geen last meer van. Een aanrader.
Heb een hele fijne massage gehad. Daarvoor goed overlegd over wat ik nodig had, Dawn luisterde heel goed en ik voelde me zoveel beter toen ik naar buiten stapte! Aanrader!
dawn is a wonderful person. her treatment was amazing, she took really good care and is a very concious and kind person.
Het was heerlijk ontspannen en de pijn was weg na de behandeling. Ik kwam ook net van het werk, dus vond het fijn om thee en nootjes/dadels aan te treffen na de behandeling. Hoewel ik helemaal ontspannen en niet meer knorrend wegliep, had ik verwacht dat de behandeling zelf 1 uur en 15 minuten zou duren. Dit is de eerste salon waarbij het ontspannen erna als deel van de behandeling wordt gezien. Wat niet per se slecht is, afhangend van je verwachtingen. Verder beveel ik het wel aan anderen aan en ga zelf wel weer terug.
Show more reviews...

Meet the team

Julie
5.0
10 reviews

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen
Bestevaerstraat 176-2
1055TS Amsterdam

Ben je toe aan een massage? Breng dan eens een bezoek aan Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen in de Bestevaerstraat in Amsterdam. Dit is een rustgevende salon met een warme sfeer en veel persoonlijke aandacht. De masseuse is tevens yogadocente en masseert vrouwen met een diep gevoel voor lichaam en geest en liefdevolle aanraking. Er wordt uitgegaan van een holistische aanpak, waarbij niet alleen je lichaam maar ook je energiesysteem wordt behandeld. Zo voel je je na afloop totaal ontspannen, in balans en vernieuwd!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
14:4519:15
TueTuesday
14:1519:15
WedWednesday
09:3019:15
ThuThursday
Closed
FriFriday
13:4519:15
SatSaturday
09:3013:15
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby