Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen

Bestevaerstraat 176-2, 1055TS Amsterdam
4,8
16 reviews
Bestevaerstraat 176-2, 1055TS Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel prettige omgeving waar ik me meteen thuis voelde. Dawn is erg vriendelijk en alles ziet er schoon en net uit. Zweverig vond ik haar helemaal niet maar ze straalt wel rust uit. Ik ben helemaal niet zo van de massages maar ik had echt super stijve schouders en had het echt nodig en ik vond het een hele fijne ontspannende massage. Een voordeel was daarnaast dat ik nog op de dag dat ik boekte wilde gaan. Bij veel salons kon dat niet maar hier gelukkig wel!
Anoniem
2 maanden geleden
Deze massage was echt FANTASTISCH. Maar een halfuur en het voelde langer. Ik kwam gespannen en verkrampt binnen en ging warm en ontspannen weg.
Emma
2 maanden geleden
Anna
2 maanden geleden
Nicole
5 maanden geleden
Ik heb een heerlijke hoofd schouder nek massage gehad. Dawn is bijzonder aardig met een zachte gevoelige uitstraling maar ze is niet zweverig. Ze vraagt eerst of er iets is wat zij moet weten en hoe stevig of juist niet je de massage wenst. Haar manier van masseren is heerlijk zowel de hele zachte als de wat stevigere aanpak, ik viel zelfs even in slaap dat betekent dat ik me letterlijk over heb kunnen geven in de handen van Dawn. De ruimte is prettig goed verwarmd en sfeervol. Ik ben zeer enthousiast en heb al een nieuwe afspraak geboekt en mijn dochter is nu ook al bij haar geweest en heeft het ook heerlijk gevonden. Als ik dan een puntje moet noemen is dat je je jas in het gangetje niet op kan hangen. Ik raad het iedereen aan ook de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch.
Elise
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen
Bestevaerstraat 176-2
1055TS Amsterdam

Ben je toe aan een massage? Breng dan eens een bezoek aan Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen in de Bestevaerstraat in Amsterdam. Dit is een rustgevende salon met een warme sfeer en veel persoonlijke aandacht. De masseuse is tevens yogadocente en masseert vrouwen met een diep gevoel voor lichaam en geest en liefdevolle aanraking. Er wordt uitgegaan van een holistische aanpak, waarbij niet alleen je lichaam maar ook je energiesysteem wordt behandeld. Zo voel je je na afloop totaal ontspannen, in balans en vernieuwd!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
14:4519:15
Dinsdag
14:1519:15
Woensdag
09:3019:15
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:4519:15
Zaterdag
09:3013:15
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt