Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen

Bestevaerstraat 176-2, Amsterdam, 1055TS

Sorry, Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

SeLoCa Massage

237 reviews
Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

CERA Revolution

323 reviews
Admiraal De Ruijterweg 402H, Amsterdam

UNIC Derma

51 reviews
Admiraal de Ruijterweg 333, 1055 LZ Amsterdam, Nederland

Alle behandelingen

Reviews

4,7
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Julie heeft een mooie praktijk en stelt je gelijk op je gemak. De massage was fijn en ontspannen. Ik ging omdat ik last had van vastzittende spieren in mijn nek en hoofd en heb er nu geen last meer van. Een aanrader.
Heb een hele fijne massage gehad. Daarvoor goed overlegd over wat ik nodig had, Dawn luisterde heel goed en ik voelde me zoveel beter toen ik naar buiten stapte! Aanrader!
dawn is a wonderful person. her treatment was amazing, she took really good care and is a very concious and kind person.
Het was heerlijk ontspannen en de pijn was weg na de behandeling. Ik kwam ook net van het werk, dus vond het fijn om thee en nootjes/dadels aan te treffen na de behandeling. Hoewel ik helemaal ontspannen en niet meer knorrend wegliep, had ik verwacht dat de behandeling zelf 1 uur en 15 minuten zou duren. Dit is de eerste salon waarbij het ontspannen erna als deel van de behandeling wordt gezien. Wat niet per se slecht is, afhangend van je verwachtingen. Verder beveel ik het wel aan anderen aan en ga zelf wel weer terug.
Was lekker ontspannen en prima sfeer
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen
Bestevaerstraat 176-2
1055TS Amsterdam

Ben je toe aan een massage? Breng dan eens een bezoek aan Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen in de Bestevaerstraat in Amsterdam. Dit is een rustgevende salon met een warme sfeer en veel persoonlijke aandacht. De masseuse is tevens yogadocente en masseert vrouwen met een diep gevoel voor lichaam en geest en liefdevolle aanraking. Er wordt uitgegaan van een holistische aanpak, waarbij niet alleen je lichaam maar ook je energiesysteem wordt behandeld. Zo voel je je na afloop totaal ontspannen, in balans en vernieuwd!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
14:4519:15
DiDinsdag
14:1519:15
WoWoensdag
09:3019:15
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
13:4519:15
ZaZaterdag
09:3013:15
ZoZondag
Gesloten