Pure Bio Cosmetics Skin Clinic

Domela Nieuwenhuisstraat 35, Amsterdam, 1069SH

Sorry, Pure Bio Cosmetics Skin Clinic is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Beauty Field

1105 reviews
Jan Tooropstraat 485, 1061AE Amsterdam

Style2change Hair & Beauty

136 reviews
Aalsmeerweg 67H, 1059AD Amsterdam

UNIC Derma

60 reviews
Admiraal de Ruijterweg 333, 1055 LZ Amsterdam, Nederland

Popular services

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,7
21 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ze heeft mijn gezicht weer een mooie glow gegeven. Ik ben vaste klant van Rafika geworden en ze weet precies wat mijn huid wel en niet kan hebben. Het zijn altijd gezichtsbehandelingen op maat, deskundigheid en zorgvuldigheid samengesteld voor het betreffende huid(structuur). Superbedankt Rafika en ik zie je snel weer!
Mijn huid zat vol met onzuiverheden en vlekken. Samen met Rafika hebben wij een eetschema besproken waaraan ik mij ging houden. Verder heb ik een heerlijk pijnloze treatment gekregen. Mijn vlekken waren vervaagd en mijn huid is nu veel zachter. Ik heb ook nog een nazorg ontvangen bestaande uit een hydraterende crème en een masker tegen vlekken. Rafika heeft mij goed begeleid daarna. Mijn vlekken zijn veel minder geworden en ik wil nu geen ander schoonheidsspecialiste. Bedankt Rafika voor alles!
Goeie behandeling gehad met extra tips en trics. Wat ik ook zo goed vind is dat alles natuurlijk is en ze houdt ook rekening met jouw huidtype. Verder is de nabehandeling naar behoren. Ze heeft mij geholpen aan een nieuwe voedingsschema en afstand te nemen van agressieve producten.
Heerlijk genoten van mijn behandeling. Ben erg tevreden met het resultaat. Kom zeker nog terug
Ze is niet oo de afspraak gekomen. Stond voor een gesloten deur!! Telefoonnummer werd niet opgenomen. Faceboon bericht werd niet op gereageerd. Ben zo blij dat ik niet heb gekozen om online te betalen. Wat een slechte ervaring! Heb dan respect om af te bellen. Wat onprofessioneel!!!
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Pure Bio Cosmetics Skin Clinic
Domela Nieuwenhuisstraat 35
1069SH Amsterdam

Bij Pure Bio Cosmetics Skin Clinic aan de Domela Nieuwenhuisstraat start de reis naar een zichtbaar jongere en gezondere huid en zie je de lijntjes verdwijnen. Voor elk huidtype bestaat een behandeling. Er wordt gewerkt met unieke pure, biologische behandelingen. Het team is in staat om elk huidprobleem te behandelen en jou te voorzien van een jongere en gladdere huid. De behandelingen zijn gericht om de problemen bij de kern aan te pakken; zo krijg je een optimaal resultaat en haal je het meeste uit de behandeling en de producten. Vanaf de eerste behandeling worden er al mooie resultaten behaald.

MonMonday
19:0022:00
TueTuesday
18:0022:00
WedWednesday
10:0022:00
ThuThursday
17:0022:00
FriFriday
17:0022:00
SatSaturday
10:0022:00
SunSunday
13:0018:00