Pure Bio Cosmetics Skin Clinic

Domela Nieuwenhuisstraat 35, 1069SH Amsterdam
4,5
17 reviews
Domela Nieuwenhuisstraat 35, 1069SH Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,5
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijk genoten van mijn behandeling. Ben erg tevreden met het resultaat. Kom zeker nog terug
Ze is niet oo de afspraak gekomen. Stond voor een gesloten deur!! Telefoonnummer werd niet opgenomen. Faceboon bericht werd niet op gereageerd. Ben zo blij dat ik niet heb gekozen om online te betalen. Wat een slechte ervaring! Heb dan respect om af te bellen. Wat onprofessioneel!!!
Toon reactie salon...
Refika is hartelijk, legt alles goed uit en werkt vakkundig. Ik heb psoriasis. En helaas kreeg ik een jaar geleden een klein plekje psoriasis op mijn linker ooglid. En dat werd alsmaar groter. Ik heb van alles geprobeerd, helaas zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik bij Refika terecht gekomen. Ik vond het een hele fijne behandeling en in combinatie met haar advies en producten die ik heb aangeschaft is het resultaat verbluffend! Dit is de tweede keer dat ik bij haar ben geweest. Ik raad dan ook iedereen aan die eczeem of psoriasis op haar gezicht heeft of een gevoelige huid zeker hiernaartoe te komen!
Mijn bezoek aan Rafika heeft mijn ogen geopend met echt van alles. Zowel met voeding als gezichtsproducten waarvan wij klakkeloos overnemen dat ze goed zijn. De gezichtsbehandeling was fijn, pijnloos en direct resultaat. Mijn gezicht heeft een gezonde glow en is nu meer eenkleurig. Ik ben superblij met Rafika, ze is oprecht, geduldig en gaat voor resultaat. Haar producten zijn ook puur en biologisch. Rafika, je hebt een vaste klant erbij!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rafika
4.4
8 reviews

Behandelingen

Gezicht

Over

Pure Bio Cosmetics Skin Clinic
Domela Nieuwenhuisstraat 35
1069SH Amsterdam

Bij Pure Bio Cosmetics Skin Clinic aan de Domela Nieuwenhuisstraat start de reis naar een zichtbaar jongere en gezondere huid en zie je de lijntjes verdwijnen. Voor elk huidtype bestaat een behandeling. Er wordt gewerkt met unieke pure, biologische behandelingen. Het team is in staat om elk huidprobleem te behandelen en jou te voorzien van een jongere en gladdere huid. De behandelingen zijn gericht om de problemen bij de kern aan te pakken; zo krijg je een optimaal resultaat en haal je het meeste uit de behandeling en de producten. Vanaf de eerste behandeling worden er al mooie resultaten behaald.

MaMaandag
19:0022:00
DiDinsdag
18:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
17:0022:00
VrVrijdag
17:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
13:0018:00

Huidklinieken in de buurt