Pure Bio Cosmetics Skin Clinic

4,6
20 reviews
Domela Nieuwenhuisstraat 35, Amsterdam, 1069SH
Vandaag open: 17:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
20 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn huid zat vol met onzuiverheden en vlekken. Samen met Rafika hebben wij een eetschema besproken waaraan ik mij ging houden. Verder heb ik een heerlijk pijnloze treatment gekregen. Mijn vlekken waren vervaagd en mijn huid is nu veel zachter. Ik heb ook nog een nazorg ontvangen bestaande uit een hydraterende crème en een masker tegen vlekken. Rafika heeft mij goed begeleid daarna. Mijn vlekken zijn veel minder geworden en ik wil nu geen ander schoonheidsspecialiste. Bedankt Rafika voor alles!
Goeie behandeling gehad met extra tips en trics. Wat ik ook zo goed vind is dat alles natuurlijk is en ze houdt ook rekening met jouw huidtype. Verder is de nabehandeling naar behoren. Ze heeft mij geholpen aan een nieuwe voedingsschema en afstand te nemen van agressieve producten.
Heerlijk genoten van mijn behandeling. Ben erg tevreden met het resultaat. Kom zeker nog terug
Ze is niet oo de afspraak gekomen. Stond voor een gesloten deur!! Telefoonnummer werd niet opgenomen. Faceboon bericht werd niet op gereageerd. Ben zo blij dat ik niet heb gekozen om online te betalen. Wat een slechte ervaring! Heb dan respect om af te bellen. Wat onprofessioneel!!!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rafika
4.7
10 reviews

Behandelingen

Gezicht

Over

Pure Bio Cosmetics Skin Clinic
Domela Nieuwenhuisstraat 35
1069SH Amsterdam

Bij Pure Bio Cosmetics Skin Clinic aan de Domela Nieuwenhuisstraat start de reis naar een zichtbaar jongere en gezondere huid en zie je de lijntjes verdwijnen. Voor elk huidtype bestaat een behandeling. Er wordt gewerkt met unieke pure, biologische behandelingen. Het team is in staat om elk huidprobleem te behandelen en jou te voorzien van een jongere en gladdere huid. De behandelingen zijn gericht om de problemen bij de kern aan te pakken; zo krijg je een optimaal resultaat en haal je het meeste uit de behandeling en de producten. Vanaf de eerste behandeling worden er al mooie resultaten behaald.

MaMaandag
19:0022:00
DiDinsdag
18:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
17:0022:00
VrVrijdag
17:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
13:0018:00

Huidklinieken in de buurt