Pure Bio Cosmetics Skin Clinic

Domela Nieuwenhuisstraat 35, 1069SH Amsterdam
5,0
11 reviews
Domela Nieuwenhuisstraat 35, 1069SH Amsterdam

Reviews

5,0
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Top
Aziza
3 maanden geleden
Bij binnenkomst krijg je veel informatie en wordt er goed naar je huid gekeken. Niet alleen de oppervlakte van je huid komt aanbod, maar voeding wordt ook uitgebreid besproken. Verder krijg je veel handige tips mee en word je vriendelijk behandelt.
Amber
4 maanden geleden
I loved the treatment because it is bio and the result is incredible 👍I saw the result immediately so I recommend pure bio cosmetic clinic 😊👍♥️
Deki Yangzom
9 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik heb een heerlijke behandeling gehad met 100% natuurlijke PureBio lijn en de resultaten waren direct zichtbaar. Mijn gezicht voelde echt zachter, schoner en ik kreeg een gezonde kleur. Echt een aanrader!
Olga
één jaar geleden
Ik wordt behandeld door rafika ivm mijn huidproblemen. Ik ben erg tevreden met haar manier van werken. Ze beschikt over veel dermatologische kennis en maakt ook een goede huidanalyse. Neemt de tijd om tot een goed tevreden resultaat te komen. Werkt tactisch en nauwkeurig. Geeft de goede leefregels en nazorg mee. Kortom professioneel in haar werk en een lieve dame in bijzijn
Ilya Berm
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Bio Cosmetics Skin Clinic
Domela Nieuwenhuisstraat 35
1069SH Amsterdam

Bij Pure Bio Cosmetics Skin Clinic aan de Domela Nieuwenhuisstraat start de reis naar een zichtbaar jongere en gezondere huid en zie je de lijntjes verdwijnen. Voor elk huidtype bestaat een behandeling. Er wordt gewerkt met unieke pure, biologische behandelingen. Het team is in staat om elk huidprobleem te behandelen en jou te voorzien van een jongere en gladdere huid. De behandelingen zijn gericht om de problemen bij de kern aan te pakken; zo krijg je een optimaal resultaat en haal je het meeste uit de behandeling en de producten. Vanaf de eerste behandeling worden er al mooie resultaten behaald.

Maandag
09:3022:00
Dinsdag
09:3022:00
Woensdag
09:3022:00
Donderdag
09:3022:00
Vrijdag
09:3022:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
10:0016:00

Huidklinieken in de buurt