Essence de Beauté

Jan Evertsenstraat 53, 1057BN Amsterdam
4,4
32 reviews
Jan Evertsenstraat 53, 1057BN Amsterdam
Daluren- en last-minutekortingen

Reviews

4,4
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Na bij vele schoonheidsspecialisten en lasertherapeuten langs te zijn geweest, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik me nooit meer door iemand anders dan Fouzia laat behandelen. Wat Fouzia voor mijn gevoel kenmerkt is eerlijkheid maar ook hygiëne. Alles wordt gereinigd voordat het in aanraking komt met mijn gezicht. Zoals na elke gezichtsbehandeling loop je met een redelijk rood gezicht weg, (ik heb een gevoelige huid) maar dat trekt gauw weg en het eindresultaat mag er zeker zijn. Ik heb inmiddels al een stuk of zes gezichtsbehandelingen bij haar gehad en ik ben zeer tevreden met mijn gezicht maar ook haar professionele en vriendelijke houding. Doordat ik deze behandelingen als positief heb ervaren, ben ik ook bij haar gaan laseren. Dit schiet ook al aardig op. Voor mij geen ander meer!
Soumia
5 dagen geleden
Kom hier altijd terug, lieve dame, kundig en goede behandelingen voor zachte prijs. Aanrader!
Iris
7 dagen geleden
Manon
11 dagen geleden
De facial is als een ramp uit gepakt op mijn gezicht. Bij binnnekomst kon ik direct mee, maar ze ging er bij staan terwijl ik mij aan het aankleden was. Dit heeft zij overigens ook gedaan toen wij klaar waren. Ze zat mij aan te staren terwijl ik mij zat aan te kleden. Uiteindelijk zei ik dat ik haar wel beneden zie en toen zei ze: “ oh ja hahah sorry ik was een beetje aan het wegdromen “. In ieder geval, ik had de basis behandeling en daar zit dus ook bij dat er ze met een borstelaparaat over mijn gezicht gaat. Het borsteltje was volgens mij op al haar klanten gebruikt en is niet hygiënisch voor mijn gezicht of voor wie dan ook zijn/haar gezicht. Vervolgens ging zij mijn mee-eters verwijderen en daar voor vond zij het nodig om het op iedere oppervlakte te doen van mijn gezicht. Van mij zelf weet ik dat ik een gevoelige huid heb en dat als je ook maar een beetje druk geeft dat ik dan rood aan sla. Ik gaf dit ook aan en ze zag het gaande weg haar reis over mijn gezicht zelf ook + dit gaf ze ook nog even aan: “ Jeetje meid, lijkt wel alsof je allemaal muggenbultjes op je gezicht hebt “. Toch vond ze het nodig om 20 min mijn gezicht aan te grijpen en mij dus de deur uitsturen met een kapot gezicht. Mijn wangen zijn nog steeds rood en zit onder de bultjes. Ze was mij ook niet goed aan het uitleggen welke producten ze op mijn gezicht deed, ik moest hier naar vragen. Enige wat ik hoorde over haar producten lijn Mary Kate was dat Beyonce het ook gebruikt. Uiteindelijk kreeg ik een masker op dat zogenaamd mijn huid moest kalmeren, maar dat werd zo hard op mijn gezicht dat ze het met een grove koude handdoek er af ging halen. Je kan wel bedenken dat mijn huid niet echt kalm meer was, maar vuurrood. Los van dat zat ik wederom weer 20 min in die stoel, met dat masker op mijn hoofd. Ze vond het nodig om tijdens het aan brengen van het masker over haar personeel te praten en over een ontevreden klant die op dat moment ook in de zaak stond. Waarvoor zij mij dus 20 min in die stoel had laten zitten. Oh ja en daarbij ging haar mobiele telefoon, die ze in haar zak had, ook 4x af en nam ze 3 van de gesprekken gewoon op terwijl zij met mij bezig was. Ik ging er heen om te ontspannen, maar ik ben er met zoveel meer emoties de deur uit gegaan. Toen ik thuis kwam vond mijn vriend nog allemaal wit spul op mijn gezicht en dat bleek dus nog restanten te zijn van het masker dat ze maar gewoon heeft laten zitten. Never ever zal ik terug keren naar Essense de Beaute. Het geld wat ik heb betaald was het niet waard en ik zie graag een tegemoetkoming.
Sanaz
15 dagen geleden
Frenky
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Essence de Beauté
Jan Evertsenstraat 53
1057BN Amsterdam

Voor een uitgebreide waaier aan schoonheidsbehandelingen zit je goed op de Jan Evertsenstraat. Hier bekommeren ze zich elke dag tussen negen en half acht om jouw uiterlijk. Het is een schoonheidssalon waar het team klaar staat voor gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, laserbehandeling, definitief ontharen, afslanken, cuppingtherapie, schimmelnagelbehandeling, haargroeibehandeling en tattoo-verwijdering. Bij de cuppingtherapie worden cups op verschillenden plekken op je lichaam gezet om deze vacuüm te zuigen. Gifstoffen worden zo uit het lichaam getrokken en afvalstoffen afgevoerd.

Let op: de salon behandelt enkel vrouwen en is gevestigd in een bruidswinkel.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
10:0020:00

Huidklinieken in de buurt