Pure Bio Cosmetics Skin Clinic Reviews

Domela Nieuwenhuisstraat 35, 1069SH Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
21 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Refika is hartelijk, legt alles goed uit en werkt vakkundig. Ik heb psoriasis. En helaas kreeg ik een jaar geleden een klein plekje psoriasis op mijn linker ooglid. En dat werd alsmaar groter. Ik heb van alles geprobeerd, helaas zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik bij Refika terecht gekomen. Ik vond het een hele fijne behandeling en in combinatie met haar advies en producten die ik heb aangeschaft is het resultaat verbluffend! Dit is de tweede keer dat ik bij haar ben geweest. Ik raad dan ook iedereen aan die eczeem of psoriasis op haar gezicht heeft of een gevoelige huid zeker hiernaartoe te komen!
Mijn bezoek aan Rafika heeft mijn ogen geopend met echt van alles. Zowel met voeding als gezichtsproducten waarvan wij klakkeloos overnemen dat ze goed zijn. De gezichtsbehandeling was fijn, pijnloos en direct resultaat. Mijn gezicht heeft een gezonde glow en is nu meer eenkleurig. Ik ben superblij met Rafika, ze is oprecht, geduldig en gaat voor resultaat. Haar producten zijn ook puur en biologisch. Rafika, je hebt een vaste klant erbij!
Voor het eerst een behandeling die in 1 dag resultaten toont. Niet slechts een eendaagse behandeling, maar iets dat werkelijk helpt voor the long run. Daarnaast zijn de producten 100% bio. Aanrader!
Top
Bij binnenkomst krijg je veel informatie en wordt er goed naar je huid gekeken. Niet alleen de oppervlakte van je huid komt aanbod, maar voeding wordt ook uitgebreid besproken. Verder krijg je veel handige tips mee en word je vriendelijk behandelt.