Recornecting

5,0
11 reviews
Goudsbloemstraat 97C, Amsterdam, 1015JK
Open Tomorrow: 13:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

5,0
11 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Al tijden heb ik last van nek en schouders en wilde n massage ter ontspanning en niet de huis tuin en keuken knederij.. Tot iemand me over Shiatsu vertelde... Dus bij Caroline was mn eerste ervaring...en tevens mn laatste... dit ga ik dus NOOIT meer ergens doen dan bij CAROLINE!! Hemels.... Ken je dat gevoel vleugels te hebben... nou dat dus!!
Show venue reply...
Ik had al voor een lange tijd last van mijn rug. Ik ben toen doorgestuurd naar de fysio, maar deze kon mij niet goed genoeg helpen. Toen hoorde ik van shiatsu en ben ik gelijk naar Caroline gegaan. Ze heeft me erg fijn welkom geheten en ik voelde me gelijk thuis. De rust in de praktijk en de rust die zij uitstraalde waren erg aangenaam. Ze heeft me goed onder handen genomen. Na de eerste behandeling voelde ik me als herboren. Ik kom zeker terug!
Show venue reply...
Een Uitzonderlijke ervaring! Caroline kan veel meer dan de oppervlakkige massage behandeling waarvoor je “denkt” te komen. Een absolute aanrader wanneer je behoefte hebt aan diepgang, zowel op lichamelijk als zielsniveau. Dankjewel!
Show venue reply...
She is really good and knows what she is doing
Show venue reply...
Ik heb bij Carolien meerdere shiatsu massages gehad. Professioneel, schoon en heerlijk ontspannend. Ik ga der keer op keer weg met een heerlijk fijn gevoel.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Caroline

About

Ik ben Caroline , moeder van 2 jong volwassen ondertussen, ik hou van reizen, vooral naar Aziatische landen. Ik masseer al mij hele leven mensen, gewoon spontaan of omdat ze ergens last van hebben (rug, spierpijn, nekpijn enz.). Veel mensen hadden hier baat bij, soms begonnen ze zelfs spontaan te huilen, nee niet door de pijn, maar blijkbaar zat het dwars en kwam het eruit (later begreep ik dat dit bij Shiatsu past) Ook kreeg ik in mij leven veel oosterse (en westerse) wijsheden mee wat mij veel duidelijk maakte dat er verbinding is tussen onze geestelijke en fysieke gesteldheid, wat voor mij dingen logisch maakte bij verschillende soorten klachten. Op het moment dat de tijd er rijp voor was en ik de ruimte kreeg om een studie te gaan doen, kwam ik bij Shiatsu terecht. Hier leer ik mijn ‘handen’ begrijpen waarom ik masseer en op welke plekken, zodat het nog efficiënter kan worden uit gevoerd. Shiatsu is een eeuwen oude Oosterse geneeskunst , dat gepaard gaat met drukpunt massages op meridianen die er voor zorgt dat je energie (Ki) goed door het lichaam laat stromen.

Services

Massage

Amenities

General
LGBTQIA+ friendly
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Paid parking available
Languages spoken
English
Dutch

About

Recornecting
Goudsbloemstraat 97C
1015JK Amsterdam

Bij Recornecting in de Amsterdamse Jordaan geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en klachtbestrijding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage en diverse Shiatsu massages.

Eigenaresse Caroline heeft een goede vakkennis en is gespecialiseerd in Shiatsu massages. Ook is ze erg servicegericht, ze luistert dan ook vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat jouw lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter en kom even helemaal tot rust bij Recornecting.

MonMonday
13:0018:00
TueTuesday
13:0018:00
WedWednesday
11:0016:30
ThuThursday
11:0018:00
FriFriday
11:0015:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby