Recornecting

5,0
34 reviews
Goudsbloemstraat 97C, Amsterdam, 1015JK
Open Dinsdag: 13:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
34 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Echt heerlijk om bij Carolines te komen. Ze is heel goed, gezellig en straalt veel rust uit. Ik stap tien keer lichter haar deur weer uit.
Fantastisch! Holistische aanpak en ze neemt ruim de tijd voor je. Ik voelde me een stuk lichter toen ik naar huis liep. Bedankt!
Toon reactie salon...
Heerlijke Shiatsu massage gehad en Caroline nam echt de tijd voor mij. Heel fijn! Ik snap nu beter waar bepaalde klachten vandaan komen en voel dat het veel met m’n lichaam heeft gedaan. Ik kom snel terug!
Toon reactie salon...
if you truly want to come out feeling much better than when you entered this is it. I had travelled a lot, with all the associated accumulated stress, needed to wind down and relax. this massage was just the best.
Toon reactie salon...
Top ervaring!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Caroline
5.0
24 reviews

Over

Ik ben Caroline , moeder van 2 jong volwassen ondertussen, ik hou van reizen, vooral naar Aziatische landen. Ik masseer al mij hele leven mensen, gewoon spontaan of omdat ze ergens last van hebben (rug, spierpijn, nekpijn enz.). Veel mensen hadden hier baat bij, soms begonnen ze zelfs spontaan te huilen, nee niet door de pijn, maar blijkbaar zat het dwars en kwam het eruit (later begreep ik dat dit bij Shiatsu past) Ook kreeg ik in mij leven veel oosterse (en westerse) wijsheden mee wat mij veel duidelijk maakte dat er verbinding is tussen onze geestelijke en fysieke gesteldheid, wat voor mij dingen logisch maakte bij verschillende soorten klachten. Op het moment dat de tijd er rijp voor was en ik de ruimte kreeg om een studie te gaan doen, kwam ik bij Shiatsu terecht. Hier leer ik mijn ‘handen’ begrijpen waarom ik masseer en op welke plekken, zodat het nog efficiënter kan worden uit gevoerd. Shiatsu is een eeuwen oude Oosterse geneeskunst , dat gepaard gaat met drukpunt massages op meridianen die er voor zorgt dat je energie (Ki) goed door het lichaam laat stromen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Recornecting
Goudsbloemstraat 97C
1015JK Amsterdam

Bij Recornecting in de Amsterdamse Jordaan geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en klachtbestrijding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage en diverse Shiatsu massages.

Eigenaresse Caroline heeft een goede vakkennis en is gespecialiseerd in Shiatsu massages. Ook is ze erg servicegericht, ze luistert dan ook vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat jouw lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter en kom even helemaal tot rust bij Recornecting.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0018:00
WoWoensdag
11:0016:30
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Recornecting

Recornecting is open dinsdag van 13:00 tot 18:00, woensdag van 11:00 tot 16:30 en donderdag en vrijdag van 11:00 tot 18:00. Het is gesloten maandag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Recornecting zijn: Shiatsu massage, Rug-, schouder- en nekmassage en Ontspanningsmassage
De populairste behandeling, Shiatsu massage, heeft een gemiddelde prijs van € 59,38.
Bij Recornecting kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Massagesalons in de buurt