Recornecting

4,9
30 reviews
Goudsbloemstraat 97C, Amsterdam, 1015JK
Dinsdag open: 13:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
if you truly want to come out feeling much better than when you entered this is it. I had travelled a lot, with all the associated accumulated stress, needed to wind down and relax. this massage was just the best.
Top ervaring!
Toon reactie salon...
Caroline weet heel snel intuitief waar ze je moet helpen. Luisterd echt naar je lichaam. Voel me altijd beter en lichter als ik daar weg ga.
Toon reactie salon...
Caroline nam bij binnenkomst de tijd om te luisteren naar mijn klachten en legde erg duidelijk uit wat shiatsu en haar werkwijze inhouden. Ook veel geduld en aandacht voor mijn vragen. Een fijne massage en bijzonder fijne eerste kennismaking met shiatsu. Bedankt!!
Toon reactie salon...
de pijn in mijn nek en schouders waren meteen gehalveerd en nu (twee dagen later) is het bijna weg. Het was ontspannen en toch effectief.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Caroline
5.0
21 reviews

Over

Ik ben Caroline , moeder van 2 jong volwassen ondertussen, ik hou van reizen, vooral naar Aziatische landen. Ik masseer al mij hele leven mensen, gewoon spontaan of omdat ze ergens last van hebben (rug, spierpijn, nekpijn enz.). Veel mensen hadden hier baat bij, soms begonnen ze zelfs spontaan te huilen, nee niet door de pijn, maar blijkbaar zat het dwars en kwam het eruit (later begreep ik dat dit bij Shiatsu past) Ook kreeg ik in mij leven veel oosterse (en westerse) wijsheden mee wat mij veel duidelijk maakte dat er verbinding is tussen onze geestelijke en fysieke gesteldheid, wat voor mij dingen logisch maakte bij verschillende soorten klachten. Op het moment dat de tijd er rijp voor was en ik de ruimte kreeg om een studie te gaan doen, kwam ik bij Shiatsu terecht. Hier leer ik mijn ‘handen’ begrijpen waarom ik masseer en op welke plekken, zodat het nog efficiënter kan worden uit gevoerd. Shiatsu is een eeuwen oude Oosterse geneeskunst , dat gepaard gaat met drukpunt massages op meridianen die er voor zorgt dat je energie (Ki) goed door het lichaam laat stromen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Recornecting
Goudsbloemstraat 97C
1015JK Amsterdam

Bij Recornecting in de Amsterdamse Jordaan geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en klachtbestrijding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage en diverse Shiatsu massages.

Eigenaresse Caroline heeft een goede vakkennis en is gespecialiseerd in Shiatsu massages. Ook is ze erg servicegericht, ze luistert dan ook vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat jouw lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter en kom even helemaal tot rust bij Recornecting.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0018:00
WoWoensdag
11:0016:30
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt