Recornecting

5,0
13 reviews
Goudsbloemstraat 97C, Amsterdam, 1015JK
Dinsdag open: 13:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De Shiatsu massage was een ervaring opzich! Het was voor mij de 1e keer, heel bijzonder om mee te maken. Het voelt alsof mijn energie meer in balans is. Caroline is een lieve en kundige vrouw, ze luistert naar je wensen, denkt mee en je kunt heel fijn met haar kletsen. Ik ben verkocht en ik kijk al uit naar de volgende keer :)
Toon reactie salon...
Onwijs fijne massage gehad bij Caroline! Het was mijn eerste shiatsu massage die mijn nek/schouder/rug klachten en stress enorm verlicht heeft! Caroline gaf vooraf goede uitleg en informatie en na de massage een fijne nabespreking. De sfeer was erg ontspannen en ik voelde me helemaal zen! Aanrader!
Toon reactie salon...
Al tijden heb ik last van nek en schouders en wilde n massage ter ontspanning en niet de huis tuin en keuken knederij.. Tot iemand me over Shiatsu vertelde... Dus bij Caroline was mn eerste ervaring...en tevens mn laatste... dit ga ik dus NOOIT meer ergens doen dan bij CAROLINE!! Hemels.... Ken je dat gevoel vleugels te hebben... nou dat dus!!
Toon reactie salon...
Ik had al voor een lange tijd last van mijn rug. Ik ben toen doorgestuurd naar de fysio, maar deze kon mij niet goed genoeg helpen. Toen hoorde ik van shiatsu en ben ik gelijk naar Caroline gegaan. Ze heeft me erg fijn welkom geheten en ik voelde me gelijk thuis. De rust in de praktijk en de rust die zij uitstraalde waren erg aangenaam. Ze heeft me goed onder handen genomen. Na de eerste behandeling voelde ik me als herboren. Ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Een Uitzonderlijke ervaring! Caroline kan veel meer dan de oppervlakkige massage behandeling waarvoor je “denkt” te komen. Een absolute aanrader wanneer je behoefte hebt aan diepgang, zowel op lichamelijk als zielsniveau. Dankjewel!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Caroline
5.0
6 reviews

Over

Ik ben Caroline , moeder van 2 jong volwassen ondertussen, ik hou van reizen, vooral naar Aziatische landen. Ik masseer al mij hele leven mensen, gewoon spontaan of omdat ze ergens last van hebben (rug, spierpijn, nekpijn enz.). Veel mensen hadden hier baat bij, soms begonnen ze zelfs spontaan te huilen, nee niet door de pijn, maar blijkbaar zat het dwars en kwam het eruit (later begreep ik dat dit bij Shiatsu past) Ook kreeg ik in mij leven veel oosterse (en westerse) wijsheden mee wat mij veel duidelijk maakte dat er verbinding is tussen onze geestelijke en fysieke gesteldheid, wat voor mij dingen logisch maakte bij verschillende soorten klachten. Op het moment dat de tijd er rijp voor was en ik de ruimte kreeg om een studie te gaan doen, kwam ik bij Shiatsu terecht. Hier leer ik mijn ‘handen’ begrijpen waarom ik masseer en op welke plekken, zodat het nog efficiënter kan worden uit gevoerd. Shiatsu is een eeuwen oude Oosterse geneeskunst , dat gepaard gaat met drukpunt massages op meridianen die er voor zorgt dat je energie (Ki) goed door het lichaam laat stromen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Talen
Engels
Nederlands

Over

Recornecting
Goudsbloemstraat 97C
1015JK Amsterdam

Bij Recornecting in de Amsterdamse Jordaan geniet je van massages die gericht zijn op ontspanning en klachtbestrijding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspanningsmassage en diverse Shiatsu massages.

Eigenaresse Caroline heeft een goede vakkennis en is gespecialiseerd in Shiatsu massages. Ook is ze erg servicegericht, ze luistert dan ook vooral naar jouw wensen en kijkt samen met jou naar wat jouw lichaam nodig heeft. Door de ervaring en expertise, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je even helemaal ontspannen.

Laat je alledaagse zorgen achter en kom even helemaal tot rust bij Recornecting.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:0018:00
WoWoensdag
11:0016:30
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt