Recornecting Reviews

Goudsbloemstraat 97C, 1015JK Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Meteen toen ik er binnen kwam, kreeg ik een warm gevoel; een thuisgevoel. Ook was de kamer super mooi ingericht en erg rustgevend. Daarnaast was Caroline heel lief en was de massage buitengewoon lekker. Ook de dagen erna voelde ik me nog erg rustig en ontspannen. Een echte aanrader!!!
Toon reactie salon...
Carolien is een kundige , liefdevolle therapeute en dat voel je . Een heerlijke sessie gekregen , wat een kado voor jezelf
Toon reactie salon...
Fijne professionele massage
Toon reactie salon...
Bij sommige mensen voel je je gewoon meteen op je gemak. Caroline is zo iemand. Wat een leuke en lieve vrouw! En ze kan ook nog eens fantastisch masseren. Ze doet dat met alle aandacht en liefde en dat voel je. Ik was echt herboren na de massage en ga zeker terugkomen!
Toon reactie salon...
De ontspannen sfeer alleen al maakt dat je relaxed massage tegemoet kunt treden en vervolgens wordt je dusdanig op je gemak gesteld dat je zodra de behandeling begint in een meditatieve en rustige gemoedsrust komt. Aanrakingen zijn zacht en je voelt de connectie met je hele lichaam zodat je bijna in een diepe slaap valt. Erg verkwikkend voor diegene die stress hebben, want echt: daarna als herboren!
Toon reactie salon...