Spaansepoort 46, Rotterdam
Open Today: 09:00 - 17:30

Browse services

Venue reviews

4,8
822 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Vandaag was de 3de x dat ik geknipt ben door Nelleke. Nelleke is een kapster die heel fijn meedenkt over hoe ik mijn haar wil hebben en het dan ook perfect in model knipt.
Een hele fijne ervaring om hier geknipt te worden. Erg vriendelijk neemt de tijd voor de knip beurt. Goede knip beurt gehad.
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Show more reviews...

Meet the team

Kelly
Hairstylist
4.9
144 reviews

About

' I play with scissors for the shear fun of it ' Met bijna 10 jaar ervaring werkt Kelly sinds 1 februari 2019 bij Réflexe Hairstyling. Je kunt terecht bij Kelly voor alle behandelingen maar haar specialiteiten zijn het opscheren van mannen en balayages. Voor afspraken bij Kelly kun je terecht van woensdag t/m zaterdag.

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Kelly

Skilled13
Knowledgeable12
Friendly9
Professional8
Nelleke
Owner
5.0
233 reviews

About

" Invest in your hair, it is the crown you never take off! " Nelleke is al bijna 5 jaar de eigenaresse van Réflexe Hairstyling, dé kapper van de oude haven en één van de weinige kapsalons in Nederland die de techniek van het 'droog knippen' hanteert. Bent u benieuwd wat deze techniek voor uw haar kan doen? Maak dan snel uw afspraak en kom gezellig langs!

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Nelleke

Skilled17
Knowledgeable9
Welcoming8
Professional6

About

Reflexe Hairstyling
Spaansepoort 46
Rotterdam

Aan de Spaansepoort in Rotterdam vind je kapsalon Reflexe Hairstyling. Je bent hier aan het juiste adres voor het knippen en stylen van je haar, een balayage, highlights of een herstellende haarbehandeling.

Het team van Reflexe Hairstyling bestaat uit ervaren stylisten die altijd bezig zijn met de nieuwste haartrends en kapsels. Door op de hoogte te blijven houden ze altijd inspiratie en door diverse trainingen bieden ze de hoogste kwaliteit. Je krijgt hier eerlijk en deskundig advies. Onder het genot van een Nespresso koffie kun je echt even ontspannen terwijl je haar verzorgd door door een van de specialisten. Kenmerkend voor hun stijl is dat ze de techniek ‘droog knippen’ hanteren. Er wordt hier gewerkt met cruelty free en vegan producten van Maria Nila.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:30
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
L'Oréal Professionnel
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Hair Salons nearby