Reflexe Hairstyling

Spaansepoort 46, Rotterdam
4,8
563 reviews
Spaansepoort 46, Rotterdam

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
563 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben super tevreden met de behandeling, ik liet knippen en model föhnen. Goede adviezen gekregen, Kelly werkt professioneel, neemt de tijd en houdt rekening met klantwensen om een goed resultaat neer te zetten. Ik ben helemaal tevreden met mijn favoriete kapster :) Tot de volgende keer!
Er word samen gekeken naar wat je wilt en wat het beste is om dit resultaat te bereiken
Ik heb een fijne ervaring gehad!
Voordat we startte werd er nog eens uitgebreid gevraagd wat ik precies wilde, er werd een testplukje gedaan, en het resultaat was precies wat ik wilde
Zeer goede kapster. Knipte wederom precies zoals ik het wilde. Geeft geen ongevraagd advies maar als je erom vraagt kan ze heel goede adviezen geven. Heel prettig vind ik dat!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jennifer
Hairstylist
4.8
58 reviews

Over

Jennifer komt uit Spijkenise zij was altijd al heel creatief bezig. Het kappersvak was dan ook zeker voor haar weggelegd. Haar specialisaties zijn, mannen opscheren, vrouwen bobline. Met veel enthousiasme bouwt zij momenteel verder aan haar droom. Het doel van Jennifer is om het juiste kapsel te creëren die bij de klant past. Met persoonlijke aandacht en al haar creativiteit ziet zij haar klanten vol zelfvertrouwen de kapsalon uitstappen. Een te gek gevoel!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Kelly
Hairstylist
4.9
57 reviews

Over

' I play with scissors for the shear fun of it ' Met bijna 10 jaar ervaring werkt Kelly sinds 1 februari 2019 bij Réflexe Hairstyling. Je kunt terecht bij Kelly voor alle behandelingen maar haar specialiteiten zijn het opscheren van mannen en balayages. Voor afspraken bij Kelly kun je terecht van woensdag t/m zaterdag.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Nelleke
Owner
5.0
157 reviews

Over

" Invest in your hair, it is the crown you never take off! " Nelleke is al bijna 5 jaar de eigenaresse van Réflexe Hairstyling, dé kapper van de oude haven en één van de weinige kapsalons in Nederland die de techniek van het 'droog knippen' hanteert. Bent u benieuwd wat deze techniek voor uw haar kan doen? Maak dan snel uw afspraak en kom gezellig langs!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

Reflexe Hairstyling
Spaansepoort 46
Rotterdam

Aan de Spaansepoort in Rotterdam vind je kapsalon Reflexe Hairstyling. Je bent hier aan het juiste adres voor het knippen en stylen van je haar, een balayage, highlights of een herstellende haarbehandeling.

Het team van Reflexe Hairstyling bestaat uit ervaren stylisten die altijd bezig zijn met de nieuwste haartrends en kapsels. Door op de hoogte te blijven houden ze altijd inspiratie en door diverse trainingen bieden ze de hoogste kwaliteit. Je krijgt hier eerlijk en deskundig advies. Onder het genot van een Nespresso koffie kun je echt even ontspannen terwijl je haar verzorgd door door een van de specialisten. Kenmerkend voor hun stijl is dat ze de techniek ‘droog knippen’ hanteren. Er wordt hier gewerkt met cruelty free en vegan producten van Maria Nila.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt