Reflexe Hairstyling

4,8
637 reviews
Spaansepoort 46, Rotterdam
Vandaag open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
637 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima en denkt altijd heel goed mee!
In een handomdraai weet ze van een coronakapsel een mooi haarcoupe te creëren. Ik ben heel tevreden.
Naar de kapper gaan stelde ik altijd zo lang mogelijk uit omdat ik nooit echt tevreden was of begrepen werd. Onder het genot van een heerlijke cappuccino vertelde ik waar ik tegen aan liep. Kelly gaf daarin haar advies en luisterde naar mijn wensen. Ze besprak eerst met mij wat haar idee was voordat ze begon met mijn haren te knippen. Iets wat ik zelden meegemaakt heb. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou deze kapper/kapsalon zeker aanraden!
Altijd fijn om door Kelly geholpen te worden! Ik kan er weer even tegenaan :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kelly
Hairstylist
4.9
75 reviews

Over

' I play with scissors for the shear fun of it ' Met bijna 10 jaar ervaring werkt Kelly sinds 1 februari 2019 bij Réflexe Hairstyling. Je kunt terecht bij Kelly voor alle behandelingen maar haar specialiteiten zijn het opscheren van mannen en balayages. Voor afspraken bij Kelly kun je terecht van woensdag t/m zaterdag.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kelly

Vriendelijk6
Deskundig6
Vakkundig6
Nelleke
Owner
4.9
176 reviews

Over

" Invest in your hair, it is the crown you never take off! " Nelleke is al bijna 5 jaar de eigenaresse van Réflexe Hairstyling, dé kapper van de oude haven en één van de weinige kapsalons in Nederland die de techniek van het 'droog knippen' hanteert. Bent u benieuwd wat deze techniek voor uw haar kan doen? Maak dan snel uw afspraak en kom gezellig langs!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Nelleke

Vakkundig8

Over

Reflexe Hairstyling
Spaansepoort 46
Rotterdam

Aan de Spaansepoort in Rotterdam vind je kapsalon Reflexe Hairstyling. Je bent hier aan het juiste adres voor het knippen en stylen van je haar, een balayage, highlights of een herstellende haarbehandeling.

Het team van Reflexe Hairstyling bestaat uit ervaren stylisten die altijd bezig zijn met de nieuwste haartrends en kapsels. Door op de hoogte te blijven houden ze altijd inspiratie en door diverse trainingen bieden ze de hoogste kwaliteit. Je krijgt hier eerlijk en deskundig advies. Onder het genot van een Nespresso koffie kun je echt even ontspannen terwijl je haar verzorgd door door een van de specialisten. Kenmerkend voor hun stijl is dat ze de techniek ‘droog knippen’ hanteren. Er wordt hier gewerkt met cruelty free en vegan producten van Maria Nila.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt