Reviews

4,8
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Susan
7 dagen geleden
Great
Ioana
8 dagen geleden
Mijn haar zit eindelijk weer goed! Ik ben naar Nelleke gegaan omdat haar specialiteit knippen van droog haar is. Je kunt meteen zien hoe het haar valt als het geknipt wordt. Nelleke luistert heel goed naar je wensen en denkt ook mee, zodat je een kapsel krijgt dat bij je past. De kapper is niet bij mij om de hoek, maar ik rij graag een stukje verder om door Nelleke geknipt te worden!
Marjolein
9 dagen geleden
Geweldig kwam om 17.40 binnen en de salon was al dicht de kapster was aan het afsluiten ze stond op punt weg te gaan maar ze zei neem maar plaats kreeg koffie ze nam alle tijd voor me me haar zit perfect,vriendelijke kapster voelde me welkom ik kom zeker terug
daphne peeters
10 dagen geleden
Het kapsel zit goed, heb alleen wel 20 minuten moeten wachten terwijl ik een afspraak had gemaakt. Verder fijne sfeer!
Maaike
12 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Reflexe Hairstyling
Spaansepoort 46
3011MN Rotterdam

Nelleke is sinds haar opleiding altijd bezig met de nieuwste haartrends en kapsels. Door op de hoogte te blijven houdt ze altijd inspiratie en dat merken haar klanten ook. Ze is gespecialiseerd in kapsels voor zowel mannen als vrouwen. Kenmerkend voor haar stijl is dat ze de techniek ‘droog knippen’ hanteert. Zo kan ze precies zien hoe een lok valt! Ze zorgt er voor dat je de aandacht en tijd krijgt die je verdient, zodat je tevreden en als een nieuw persoon weer naar buiten kunt wandelen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt