rga-therapy

4,9
87 reviews
Rigapad 3, Rotterdam
Home-based venue
Open Today: 09:00 - 20:00

Browse services

Venue reviews

4,9
87 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel fijne sfeer en fijne massage, ik voelde me daarna echt ontspannen. Ruben was heel vriendelijk en ook geinteresseerd in mijn ervaring.
Ruben adapted incredibly to our needs and offered to move our appointment at home which was very pleasant. We will repeat!
Goede sportmassage op de plekken die het het meest nodig hadden!
Fijne ontspanningsmassage gehad, in een serene setting. Ruben gebruikte fijne massagetechnieken die ik nog niet kende, maar waardoor ik helemaal tot rust kwam.
Show more reviews...

Meet the team

Ruben
Eigenaar
5.0
65 reviews

About

Hi ! Ik ben Ruben en ik ben de opzetter van deze salon aan huis. Ik zit aan het begin van een overgang in carrière, namelijk van professioneel danser naar massage therapist. Terwijl in de dans scène er al heel wat gemasseerd wordt onder de dansers, ben ik bijna een jaar geleden begonnen met masseren bij de beste salon in Rotterdam, namelijk Jivan's Massage. De eigenaar, Rajiv, heeft mij opgeleid tot masseur en heb er ondertussen al heel wat uren op zitten. Op het moment werk ik 100% thuis en ben ik open om mensen te ontvangen. Ik heb om die reden ook een van mijn kamers helemaal ingericht met die intentie. Bij binnenkomst voel je de rust al over je heen komen. Komende tijd ga ik doorstuderen met een sport masseur, massage therapie en Ilan Lev opleiding. Dus binnenkort kan je ook voor meer complexere sessies bij mij komen. Voor nu, als je geïnteresseerd bent in een hoog kwalitatief stuk massage, dan ben je van harte welkom !

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Ruben

Caring6
Skilled5

Amenities

General
LGBTQIA+ friendly
Products
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted

About

rga-therapy
Rigapad 3
Rotterdam

Bij massagesalon rga-therapy in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten massages. Door de ervaring en expertise van eigenaar Ruben, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je je even helemaal ontspannen. Deze kleine salon richt zich op persoonlijke aandacht.

Klantvriendelijkheid en vertrouwen staan hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Hier nemen ze alle tijd voor je zodat je daarna weer fris, uitgerust en energiek het leven tegemoet kan treden.

MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
09:0020:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0013:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby