rga-therapy

4,9
57 reviews
Coolsestraat 175, Rotterdam
Thuissalon
Vandaag open: 09:00 - 13:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
57 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een plek waar je tot rust kan komen.
Rubén is professioneel en heeft oprechte aandacht voor het lijf. Ik kwam er voor een sportmassage en voelde direct verlichting op de plekken waar spanning zat. De aandacht voor details maakte het tot een fijne, ontspannen ervaring. Ik kom hier absoluut terug!
Ruben was very attentive, he asked me questions about how I was feeling before starting the massage so he could focus on what my body needed. The massage was one of the bests I had in Rotterdam and I definitely recommend him to anyone.
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad, fantastisch om op de comfortabele tafel met een gat voor de buik te liggen na maanden niet op mijn buik te kunnen liggen. Rubens massage voelde heerlijk aan, ontspannend en weg met de rugpijn! Een héérlijke verwennerij
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ruben
Eigenaar
5.0
41 reviews

Over

Hi ! Ik ben Ruben en ik ben de opzetter van deze salon aan huis. Ik zit aan het begin van een overgang in carrière, namelijk van professioneel danser naar massage therapist. Terwijl in de dans scène er al heel wat gemasseerd wordt onder de dansers, ben ik bijna een jaar geleden begonnen met masseren bij de beste salon in Rotterdam, namelijk Jivan's Massage. De eigenaar, Rajiv, heeft mij opgeleid tot masseur en heb er ondertussen al heel wat uren op zitten. Op het moment werk ik 100% thuis en ben ik open om mensen te ontvangen. Ik heb om die reden ook een van mijn kamers helemaal ingericht met die intentie. Bij binnenkomst voel je de rust al over je heen komen. Komende tijd ga ik doorstuderen met een sport masseur, massage therapie en Ilan Lev opleiding. Dus binnenkort kan je ook voor meer complexere sessies bij mij komen. Voor nu, als je geïnteresseerd bent in een hoog kwalitatief stuk massage, dan ben je van harte welkom !

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

rga-therapy
Coolsestraat 175
Rotterdam

Bij massagesalon rga-therapy in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten massages. Door de ervaring en expertise van eigenaar Ruben, maar ook dankzij de sfeer in de salon, kun je je even helemaal ontspannen. Deze kleine salon richt zich op persoonlijke aandacht.

Klantvriendelijkheid en vertrouwen staan hier centraal en dus wordt er goed gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft en of je klachten hebt. Hier nemen ze alle tijd voor je zodat je daarna weer fris, uitgerust en energiek het leven tegemoet kan treden.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
16:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt