Saipin Wellness Reviews

Boterstraat 24, Alkmaar

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,8
52 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
vriendelijk ontvangen, temperatuur prima.
Goede massage gehad, ze voelt goed aan waar je last hebt en hoe ze dit het beste kan aanpakken. Heeft heel erg haar best gedaan om me los te masseren :) Erg gastvrij ook. Aanrader.
Ben hier nu 2 keer geweest voor een Massage en beide keren was het echt top! Er wordt echt gekeken naar je klachten en vervolgens wordt er overlegd over de behandeling. Ik zat enorm vast en had vaak last van hoofdpijn, maar na 2 keer is dit al echt verbeterd. Doormidden van kruiken werden mijn spieren goed warm gemaakt en er werd ook gebruik gemaakt van cupping om de hardnekkige knopen extra aan te pakken. Ik ben super tevreden en kom zeker terug!
Na een week niet goed geslapen ten hebben omdatnek en schouders vast zaten, toch maar besloten om een massage te boeken. Na de massage voelde ik meteen weer ruimte in mijn bewegingen in de nek/schouderoartij en die nacht heerlijk geslapen.
Supapron heeft me goed geholpen. Ze heeft alles warm gemaakt en de knopen eruit gemasseerd. Ondanks dat het druk was (net uit de lockdown) nam Supapron de tijd. Een goede ervaring.
1
7
8
9
11