Elzenhof 18, Middenmeer

Salon Colorfull has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Shira's Tanning & Beauty Center

7 reviews
Volder 7, Hoorn

Groene Balans

494 reviews
Charlotte van Pallandthof 8, Hoorn

Jaymie Beautysalon

25 reviews
Boedijnhof 185, 1628SJ Hoorn

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Medical & Dental

Venue reviews

4,9
49 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Na vele jaren zoeken en van alles proberen, lijken mijn huidproblemen onder controle te raken, super blij mee. Waarin Sabine naar mijn mening onderscheidend is, is dat zij niet een vastgesteld standaard programma doorloopt, maar elke keer kijkt en analyseert wat de huid nodig heeft en daar de behandeling op afstemt. Nu een paar maanden verder ben ik een tevreden en zelfverzekerder mens.
Sabine is echt een topper. Neemt alle tijd voor je, en is toegankelijk. De behandelingen zijn superfijn. Ze is kundig en gebruikt supermooie producten. Zij doet je weer stralen😀
Show more reviews...

About

Salon Colorfull
Elzenhof 18
Middenmeer

Salon Colorfull is een thuissalon gevestigd in Midddenmeer, die verder gaat dan alleen schoonheid. Eigenaresse Sabine zorgt ervoor dat de energie van de klant in goede harmonie is waardoor de klant zich gelukkiger en gezonder voelt. Daardoor ga je meer schoonheid uitstralen. Voor Sabine is het belangrijk dat elke schoonheidsbehandeling met rust en persoonlijke aandacht wordt gegeven. Zo verlaat je de salon weer als herboren!

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer : Bus
  • Sfeer : Voor Sabine is het belangrijk dat je als cliënt kunt genieten van een heerlijke behandeling. Even de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. In deze salon staan kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht vooraan.
  • Het team : De uitdaging van Sabine is huidverbetering en ze blijft daarom continu nieuwe methodieken en trainingen volgen zodat ze altijd op de hoogte blijft van de allernieuwste ontwikkelingen. Uniek is dat Sabine van binnen naar buiten werkt, ze is daarom ook beauty coach.
  • Merken : Klapp cosmetics, Lakshmi en Obagi Medical
  • De extra’s : Gratis parkeermogelijkheid en rolstoeltoegankelijk
MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
12:0014:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0014:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed