Salon Colorfull

Elzenhof 18, Middenmeer

Sorry, Salon Colorfull is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Studio Cathalie

77 reviews
Oosteinde 115, Berkhout

Groene Balans

623 reviews
Charlotte van Pallandthof 8, Hoorn

Praktijk voor lichaam en rust

88 reviews
Koetenburg 3 , 1719AR Aartswoud

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,9
49 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na vele jaren zoeken en van alles proberen, lijken mijn huidproblemen onder controle te raken, super blij mee. Waarin Sabine naar mijn mening onderscheidend is, is dat zij niet een vastgesteld standaard programma doorloopt, maar elke keer kijkt en analyseert wat de huid nodig heeft en daar de behandeling op afstemt. Nu een paar maanden verder ben ik een tevreden en zelfverzekerder mens.
Sabine is echt een topper. Neemt alle tijd voor je, en is toegankelijk. De behandelingen zijn superfijn. Ze is kundig en gebruikt supermooie producten. Zij doet je weer stralen😀
Heerlijke behandeling met heerlijke producten
Proffessioneel en lief
Bijzondere en helende werking van een hypnose, nog een deel te gaan om het compleet te maken,zodat het echt een complete handreiking is naar een beter zelfbeeld
Toon meer reviews...

Over

Salon Colorfull
Elzenhof 18
Middenmeer

Salon Colorfull is een thuissalon gevestigd in Midddenmeer, die verder gaat dan alleen schoonheid. Eigenaresse Sabine zorgt ervoor dat de energie van de klant in goede harmonie is waardoor de klant zich gelukkiger en gezonder voelt. Daardoor ga je meer schoonheid uitstralen. Voor Sabine is het belangrijk dat elke schoonheidsbehandeling met rust en persoonlijke aandacht wordt gegeven. Zo verlaat je de salon weer als herboren!

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer : Bus
  • Sfeer : Voor Sabine is het belangrijk dat je als cliënt kunt genieten van een heerlijke behandeling. Even de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. In deze salon staan kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht vooraan.
  • Het team : De uitdaging van Sabine is huidverbetering en ze blijft daarom continu nieuwe methodieken en trainingen volgen zodat ze altijd op de hoogte blijft van de allernieuwste ontwikkelingen. Uniek is dat Sabine van binnen naar buiten werkt, ze is daarom ook beauty coach.
  • Merken : Klapp cosmetics, Lakshmi en Obagi Medical
  • De extra’s : Gratis parkeermogelijkheid en rolstoeltoegankelijk
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
12:0014:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten