Sleephellingstraat 50, Rotterdam, 3071VP
Open Tomorrow: 10:00 - 19:00

Browse services

Venue reviews

4,9
760 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Echt altijd een perfect advies met als resultaat dat mijn haar dan ook precies de juiste kleur en model heeft. Nog nooit teleurgesteld de deur uit gegaan.
Twee keer mijn haren laten verven en knippen bij Salon Highlight. Ontzettend tevreden! Sinds ik bij Ljubo kom krijg ik enkel complimenten over mijn kapsel! :-)
De wijze waarop ik geholpen werd is aan te raden. Soms is het lastig een kapsel te kiezen als je wat nieuws wil. Ljubo vroeg mij hem te vertrouwen. Fijn is het als een mens dat vertrouwen dan ook waarmaakt. Ljubo bedankt.
Nog nooit zulk mooi haar gehad!
Show more reviews...

Meet the team

Ljubo
Topstylist
5.0
350 reviews

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Ljubo

Skilled33
Professional23
Talented23
Knowledgeable22

About

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Hair Salons nearby