Salon Highlight

4,9
943 reviews
Sleephellingstraat 50, Rotterdam, 3071VP
Open Today: 10:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,9
943 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Op aanraden van mijn dochter de kapsalon bezocht en vanaf het moment van binnenkomst, waarbij ik hartelijk werd begroet, tot het moment dat ik blij met mijn nieuwe kapsel de salon verliet heb ik het gevoel gehad dat Ljubo zich 100% ingezet heeft hiervoor. Bedankt voor de fijne ervaring en ik ga nooit meer elders!🌷
In eerste instantie was ik best bang om highlights te nemen. Ljubo stelde mij al gauw op mijn gemak en vroeg erg duidelijk wat ik precies wou hebben. Het resultaat was prachtig! Ook is mijn haar uitzonderlijk goed geknipt. Daarnaast is het altijd gezellig dus Ljubo is nog maar de enige kapper die aan mijn haar mag zitten :)
Altijd zeer tevreden als ik kom en weg gaat
Fijne salon, persoonlijke service, vakkundig geknipt
Goede ecperience
Show more reviews...

Meet the team

Ljubo
Topstylist
5.0
482 reviews

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Ljubo

Skilled52
Professional43
Talented39
Knowledgeable34

About

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al zes jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

FAQs

Frequently asked questions about Salon Highlight

Salon Highlight is open from Tuesday to Friday from 10:00 to 18:00 and on Saturday from 10:00 to 17:00. It is closed on Monday and Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatment, Ladies' Haircuts, has an average price of € 47,72.
At Salon Highlight you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.
Venue awards
Top Rated 2022Top Rated 2021lgbtqiaplusTop Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Hair Salons nearby