Salon Highlight

Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam
4,9
507 reviews
Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,9
507 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik werd vriendelijk door Ljubo ontvangen. Een vriendelijke, getalenteerde kapper. Wist van mijn wensen een mooi kapsel te maken. Ook de kleuring is zeer goed gelukt. Mijn haar is vakkundig gekleurd en ziet er verzorgd uit.
OMG! Ljubo is beyond al mijn verwachtingen!! Nu 2 keer langs gegaan bij studio Highlight en beiden keren ontzettend verwend. De eerste keer had ik maar een paar woorden nodig voordat precies begrepen werd wat ik bedoelde, met prachtig gezette highlights tot gevolg. Hier was ik zo blij mee dat ik gelijk een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een knipbeurt. Voor mij een hele stap, want na 2 jaar niet geknipt te hebben, ben ik nu een geweldig mooi geknipte boblijn verder! Nooit meer ergens knippen!!
Show more reviews...

Meet the team

Ljubo
Topstylist
5.0
150 reviews

Services

Hair

What our customers say about Ljubo

Skilled7
Knowledgeable5

About

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Hair Salons nearby