Salon Highlight

Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam
4,8
339 reviews
Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
339 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Thomas
2 dagen geleden
Erg tevreden over deze kapsalon. Twee keer geweest en ik kom zeker terug.
Kimberley
2 dagen geleden
Melita heeft mijn haar super mooi geknipt en highlights geverfd. Ik krijg van iedereen complimentjes over mijn haar!
Jovana
5 dagen geleden
Erg plezierige plek om je goed te laten verzorgen. Ze hebben veel verstand van zaken. Ik moest een half uur wachten omdat er uitloop was, ik was daar graag even over gebeld van tevoren. Ook moest ik extra 10 euro afrekenen voor het wassen van mn haar. Daar hebben ze vooraf niets over gezegd en vind ik niet netjes.
Marit
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
Een kapper die precies weet wat je bedoelt. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van mijn highlights. Er werken hier super lieve mensen en er hangt een goede vibe.
Sylvana
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt