Sleephellingstraat 50, Rotterdam, 3071VP
Dinsdag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
754 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Was hier voor de eerste keer , ik ben goed geknipt en gestyled!!
Amazing colourist and stylist, I'm so happy with the result
I trust Ljubo. Ljubo listens, knows how to work with hair and everything else that's relevant to how the end result will be. If I come to him with a style in mind, he's able to transform it to what will look good on me. If I come to him without a style in mind, he will ask some questions and voila! still fantastic new hair style! Today, I came back after liking his first version of my new short hair style with curtain bangs. And today, I am extremely happy and satisfied with the new version!!!!!
Always a great haircut!
Simpel hij weet precies wat hij moet doen om je tevreden naar huis te laten hij vraagt altijd wat de klant wil en geeft ook goede tips
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ljubo
Topstylist
5.0
345 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ljubo

Vakkundig32
Professioneel23
Getalenteerd22
Deskundig20

Over

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Kappers in de buurt