Salon Highlight

Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam
4,9
507 reviews
Sleephellingstraat 50, 3071VP Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
507 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik werd vriendelijk door Ljubo ontvangen. Een vriendelijke, getalenteerde kapper. Wist van mijn wensen een mooi kapsel te maken. Ook de kleuring is zeer goed gelukt. Mijn haar is vakkundig gekleurd en ziet er verzorgd uit.
OMG! Ljubo is beyond al mijn verwachtingen!! Nu 2 keer langs gegaan bij studio Highlight en beiden keren ontzettend verwend. De eerste keer had ik maar een paar woorden nodig voordat precies begrepen werd wat ik bedoelde, met prachtig gezette highlights tot gevolg. Hier was ik zo blij mee dat ik gelijk een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een knipbeurt. Voor mij een hele stap, want na 2 jaar niet geknipt te hebben, ben ik nu een geweldig mooi geknipte boblijn verder! Nooit meer ergens knippen!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ljubo
Topstylist
5.0
150 reviews

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ljubo

Vakkundig7
Deskundig5

Over

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Kappers in de buurt