Salon Highlight

4,9
615 reviews
Sleephellingstraat 50, Rotterdam, 3071VP
Morgen open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
615 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ljubo is duidelijk een kapper die weet wat hij aan het doen is. Ik werd super vriendelijk ontvangen en ben heel blij met mijn nieuwe kapsel. Kan het 100% aanraden!
Top kapper!
Top ervaring! Wat een verschil tussen mijn haar toen ik aankwam en toen ik wegging: in deze salon wordt echt vakwerk geleverd. Mijn haar is heel mooi geknipt en echt de tijd voor genomen. Het heeft er nog nooit zo mooi, gezond en verzorgd uitgezien na een bezoek aan de kapper. De kapper was in eerste instantie zelf niet tevreden met hoe hij het gedroogd had en hij heeft het toen helemaal over gedaan op een andere manier. Ik ging weg met een salon-waardige coupe en kom zeker terug!
Erg blij met nieuwe coupe
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ljubo
Topstylist
5.0
238 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ljubo

Vakkundig21
Deskundig14
Professioneel12
Getalenteerd9

Over

Salon Highlight
Sleephellingstraat 50
3071VP Rotterdam

Salon Highlight, al twee jaar een verborgen schat op het Rotterdamse Noordereiland. Dit is een boutique-salon met een persoonlijke twist en businessclass-service. Zodra je hier in de stoel zit, is de aandacht op jou gericht en krijg je advies over welke look het beste bij jou past. Ljubo Senda, eigenaar van Salon Highlight, zegt daarom ook altijd: “Treat every client like a celebrity”.

Voordat ze beginnen met je coupe, hebben jullie eerst een adviesgesprek waarin jouw wensen worden gecombineerd met het advies van de specialist.

Het team is klein maar warm, gezellig, vakkundig, gepassioneerd en op de hoogte van de laatste haartrends. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de inspiratie die het team heeft opgedaan tijdens exotische reizen, eten in goede restaurants en het volgen van fashionable celebrities.

Er wordt gewerkt met de beste Italiaanse producten die op de markt verkrijgbaar zijn, want zoals het bekende gezegde luidt: “Italians do everything better”. Daarnaast werken ze met professionele producten van Wella.

Er wordt dan ook geadviseerd om bij elke kleurbehandeling een Wellaplex behandeling te combineren.

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om een manicure in te boeken. Laat je eens verwennen in het weekend en start de week met een classy coupe en verzorgde handen.

Handig om te weten: je kunt bij Salon Highlight gratis parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Kappers in de buurt