Amazonelaan 83, Purmerend
Home-based venue
Open Tomorrow: 09:30 - 15:30

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,8
57 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Sfeervolle salon, goede producten en de deskundigheid van Shirley maakt het bezoek een feestje!
Show venue reply...
Shirley neemt alle tijd en heeft veel kennis. Super fijne salon!
Show more reviews...

Meet the team

Shirley
Huidspecialist, voeding en vitaliteitsexpert
5.0
26 reviews

About

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Shirley Ekkerman, 45 jaar oud en eigenaresse van Salon n° 83. Op mijn 21e heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste MBO 4 behaald en daar is mijn passie ontstaan voor huid, voedingen en vitaliteit. Na een tijdje uit het vak te zijn gestapt, heb ik de draad weer opgepakt en heb ik mijn diploma huidverbetering en acnéspecialisatie opnieuw behaald. Ook heb ik diverse cursussen huidbiologie gevolgd van cosmetoloog Patrick Gonry, om zo op de hoogte te blijven van de laatste kennis, ontwikkelingen en technieken. Hierna heb ik mijn eigen salon geopend. Ik ben huidspecialiste, voeding- en vitaliteitexpert. Tevens heb ik diverse bindweefselmassage-certificaten behaald aan de Noûs Academy. Om op de hoogte te blijven ben ik dagelijks bezig mijzelf te ontwikkelen, bezoek ik regelmatig beurzen en volg ik trainingen op mijn vakgebied. Daarbij streef ik naar perfectionisme en vooral naar tevreden klanten. Een gave huid en een stralende uitstraling geven je een goed gevoel en zelfvertrouwen. Mijn streven is dan ook dat iedereen met een positief gevoel en stralende huid de deur van Salon n° 83 uit loopt. Huidverbetering is een natuurlijk proces en dat kost tijd en geduld. Met het juiste onderhoud van natuurlijke cosmetica die de huid ondersteunt, gezonde voeding en gespecialiseerde behandelingen kun je gelukkig ontzettend veel verbeteren en verhelpen. In mijn salon staat persoonlijke aandacht centraal. Je bent van harte welkom voor een ontspannende, huid verbeterende gezichtsbehandeling voor elk huidtype, een gespecialiseerde bindweefselmassage voor het gezicht en/of advies voor cosmetica, voeding en supplementen. Een totaalplaatje voor elke huid. Ik hoop je snel te zien in de salon, Shirley Ekkerman

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Shirley

Skilled8

Amenities

Products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Locally-made products
Organic products
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station

About

Salon No 83
Amazonelaan 83
Purmerend

In de gezellige thuissalon No 83 in Purmerend ben je aan het juiste adres voor een ontspannende gezichtsbehandeling. Schoonheidsspecialiste Shirley heeft uitgebreide kennis op het gebied van van huidbiologie, voeding, en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Kom je voor het eerst voor een behandeling, dan doet ze een huidanalyse voor ze aan de behandeling begint, om te zorgen dat het volledig op de behoefte van je huid wordt afgestemd. Persoonlijke aandacht en professionaliteit zijn belangrijk voor haar en ze zal er dan ook alles aan doen om je direct op je gemak te stellen.
Wil je er een compleet verwen moment van maken? Kies dan uit de extra behandelingen zoals het verven van je wimpers of wenkbrauwen of het ontharen van je bovenlip of kin.

Shirley is ook gespecialiseerd in bindweefselmassage voor het gezicht. In de salon maakt ze gebruik van merken als Vavin en Cellics.
Kortom een breed aanbod aan de Amazonelaan in Purmerend, om jezelf te verwennen en weer stralend de deur uit te lopen!

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0021:30
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0021:30
FriFriday
Closed
SatSaturday
09:3015:30
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby