Amazonelaan 83, Purmerend
Thuissalon
Morgen open: 10:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
51 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling, even helemaal genieten.
I felt that I was in good hands. Shirley shares a lot of information and gives good advice what to do with your skin after the treatment. Products that are being used are also nice! Thank you 😊
Toon reactie salon...
Een topper 😘❤
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shirley
Huidspecialist, voeding en vitaliteitsexpert
5.0
24 reviews

Over

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Shirley Ekkerman, 45 jaar oud en eigenaresse van Salon n° 83. Op mijn 21e heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste MBO 4 behaald en daar is mijn passie ontstaan voor huid, voedingen en vitaliteit. Na een tijdje uit het vak te zijn gestapt, heb ik de draad weer opgepakt en heb ik mijn diploma huidverbetering en acnéspecialisatie opnieuw behaald. Ook heb ik diverse cursussen huidbiologie gevolgd van cosmetoloog Patrick Gonry, om zo op de hoogte te blijven van de laatste kennis, ontwikkelingen en technieken. Hierna heb ik mijn eigen salon geopend. Ik ben huidspecialiste, voeding- en vitaliteitexpert. Tevens heb ik diverse bindweefselmassage-certificaten behaald aan de Noûs Academy. Om op de hoogte te blijven ben ik dagelijks bezig mijzelf te ontwikkelen, bezoek ik regelmatig beurzen en volg ik trainingen op mijn vakgebied. Daarbij streef ik naar perfectionisme en vooral naar tevreden klanten. Een gave huid en een stralende uitstraling geven je een goed gevoel en zelfvertrouwen. Mijn streven is dan ook dat iedereen met een positief gevoel en stralende huid de deur van Salon n° 83 uit loopt. Huidverbetering is een natuurlijk proces en dat kost tijd en geduld. Met het juiste onderhoud van natuurlijke cosmetica die de huid ondersteunt, gezonde voeding en gespecialiseerde behandelingen kun je gelukkig ontzettend veel verbeteren en verhelpen. In mijn salon staat persoonlijke aandacht centraal. Je bent van harte welkom voor een ontspannende, huid verbeterende gezichtsbehandeling voor elk huidtype, een gespecialiseerde bindweefselmassage voor het gezicht en/of advies voor cosmetica, voeding en supplementen. Een totaalplaatje voor elke huid. Ik hoop je snel te zien in de salon, Shirley Ekkerman

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Shirley

Vakkundig7

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Lokale producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij

Over

Salon No 83
Amazonelaan 83
Purmerend

In de gezellige thuissalon No 83 in Purmerend ben je aan het juiste adres voor een ontspannende gezichtsbehandeling. Schoonheidsspecialiste Shirley heeft uitgebreide kennis op het gebied van van huidbiologie, voeding, en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Kom je voor het eerst voor een behandeling, dan doet ze een huidanalyse voor ze aan de behandeling begint, om te zorgen dat het volledig op de behoefte van je huid wordt afgestemd. Persoonlijke aandacht en professionaliteit zijn belangrijk voor haar en ze zal er dan ook alles aan doen om je direct op je gemak te stellen.
Wil je er een compleet verwen moment van maken? Kies dan uit de extra behandelingen zoals het verven van je wimpers of wenkbrauwen of het ontharen van je bovenlip of kin.

Shirley is ook gespecialiseerd in bindweefselmassage voor het gezicht. In de salon maakt ze gebruik van merken als Vavin en Cellics.
Kortom een breed aanbod aan de Amazonelaan in Purmerend, om jezelf te verwennen en weer stralend de deur uit te lopen!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:3015:30
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt