Salon Vitalderma

Kinkerstraat 17, 1053DC Amsterdam
Kinkerstraat 17, 1053DC Amsterdam

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Very nice and attentive doctor who explained how the procedure will be carried out and what effects I can expect
Muge heeft me heel goed geholpen, deze keer met een facial en de vorige keer met een bio peeling. Ze gaat jeel vakkundig te werk, duidelijk veel kennis.
Fijne en doelgerichte behandeling voor acne(littekens).
Show more reviews...

Meet the team

Muge
Huidspecialist
4.9
10 reviews

About

Muge Suna is de oprichtster en mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als huidspecialist en is gespecialiseerd in acnebehandelingen. Als gediplomeerde huidspecialiste, aangesloten bij de Anbos brancheorganisatie, zal Muge jou helpen aan een stralende huid. Zij gelooft dat het belangrijk is dat je huid goed verzorgd is, maar dat je je ook goed voelt over je huid. Daarom zoekt zij altijd de meest geschikte behandelingen en geeft zij eerlijke en realistische adviezen zodat je altijd de behandeling krijgt die bij jou past. Met haar expertise en passie gaat zij samen met jou aan de slag om jou wensen werkelijkheid te maken met behulp van gezichtsbehandelingen en peelings

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental
Tuna

Services

Medical & Dental

About

Salon Vitalderma
Kinkerstraat 17
1053DC Amsterdam

Vitalderma, gelegen in Amsterdam-West, is een beauty kliniek gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, Botox en fillers. Onze arts en specialisten hebben bij uw behandeling één doel voor ogen: uw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken. Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar u in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Het personeel maakt enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Uw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. Altijd al meer willen weten over je huidconditie? Je kunt een behandeling op maat verwachten met een persoonlijke huidanalyse. Het personeel is volledig gediplomeerd en gespecialiseerd in acne, anti-aging en endermologie, Botox en fillers. Vitalderma is aangesloten bij ANBOS, brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Wij verwelkomen u graag in onze beauty kliniek op Kinkerstraat 17 in Amsterdam. Een warm ontvangst met koffie, thee of een andere versnapering zal voor u klaarstaan.

Let op: in de salon kan enkel met pin worden betaald.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:3020:00
WedWednesday
13:0020:00
ThuThursday
10:3020:00
FriFriday
10:3013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby