Salon Vitalderma

Kinkerstraat 17, 1053DC Amsterdam
4,5
31 reviews
Kinkerstraat 17, 1053DC Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,5
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Muge heeft me heel goed geholpen, deze keer met een facial en de vorige keer met een bio peeling. Ze gaat jeel vakkundig te werk, duidelijk veel kennis.
Fijne en doelgerichte behandeling voor acne(littekens).
Was een fijne behandeling, vond het alleen wel vrij vreemd dat deze zoveel duurder was dan de bio peeling, terwijl de bio-peeling juist zo hoog aangeschreven staat. Had er wat meer van verwacht voor die prijs (€85,-).
Fijne gezichtsbehandeling die ik al jaren bij Muge boek. Helpt me enorm om mijn huid mooi te houden!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Muge
Huidspecialist
4.9
10 reviews

Over

Muge Suna is de oprichtster en mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als huidspecialist en is gespecialiseerd in acnebehandelingen. Als gediplomeerde huidspecialiste, aangesloten bij de Anbos brancheorganisatie, zal Muge jou helpen aan een stralende huid. Zij gelooft dat het belangrijk is dat je huid goed verzorgd is, maar dat je je ook goed voelt over je huid. Daarom zoekt zij altijd de meest geschikte behandelingen en geeft zij eerlijke en realistische adviezen zodat je altijd de behandeling krijgt die bij jou past. Met haar expertise en passie gaat zij samen met jou aan de slag om jou wensen werkelijkheid te maken met behulp van gezichtsbehandelingen en peelings

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Medisch en tanden

Over

Salon Vitalderma
Kinkerstraat 17
1053DC Amsterdam

Op zoek naar een fijne schoonheidsbehandeling? In upcoming Oud-West vind je op de Kinkerstraat salon Vitalderma. Het personeel is volledig gediplomeerd en gespecialiseerd in acne, anti-aging en endermologie. Ervaar in een ontspannen sfeer de diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, massages en verzorgingen voor handen en voeten. Altijd al meer willen weten over je huidconditie? Je kunt een behandeling op maat verwachten met een persoonlijke huidanalyse. Schoonheidssalon Vitalderma is aangesloten bij ANBOS, brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Let op: in de salon kan enkel met pin worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
13:0020:00
DoDonderdag
10:3020:00
VrVrijdag
10:3013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt