Salon Vitalderma

4,6
33 reviews
Kinkerstraat 17, Amsterdam, 1053DC

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,6
33 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Very nice and attentive doctor who explained how the procedure will be carried out and what effects I can expect
Muge heeft me heel goed geholpen, deze keer met een facial en de vorige keer met een bio peeling. Ze gaat jeel vakkundig te werk, duidelijk veel kennis.
Fijne en doelgerichte behandeling voor acne(littekens).
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tuna

Behandelingen

Medisch en tanden
Muge
Huidspecialist
4.9
10 reviews

Over

Muge Suna is de oprichtster en mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als huidspecialist en is gespecialiseerd in acnebehandelingen. Als gediplomeerde huidspecialiste, aangesloten bij de Anbos brancheorganisatie, zal Muge jou helpen aan een stralende huid. Zij gelooft dat het belangrijk is dat je huid goed verzorgd is, maar dat je je ook goed voelt over je huid. Daarom zoekt zij altijd de meest geschikte behandelingen en geeft zij eerlijke en realistische adviezen zodat je altijd de behandeling krijgt die bij jou past. Met haar expertise en passie gaat zij samen met jou aan de slag om jou wensen werkelijkheid te maken met behulp van gezichtsbehandelingen en peelings

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Salon Vitalderma
Kinkerstraat 17
1053DC Amsterdam

Vitalderma, gelegen in Amsterdam-West, is een beauty kliniek gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, Botox en fillers. Onze arts en specialisten hebben bij uw behandeling één doel voor ogen: uw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken. Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar u in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Het personeel maakt enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Uw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. Altijd al meer willen weten over je huidconditie? Je kunt een behandeling op maat verwachten met een persoonlijke huidanalyse. Het personeel is volledig gediplomeerd en gespecialiseerd in acne, anti-aging en endermologie, Botox en fillers. Vitalderma is aangesloten bij ANBOS, brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Wij verwelkomen u graag in onze beauty kliniek op Kinkerstraat 17 in Amsterdam. Een warm ontvangst met koffie, thee of een andere versnapering zal voor u klaarstaan.

Let op: in de salon kan enkel met pin worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3020:00
WoWoensdag
13:0020:00
DoDonderdag
10:3020:00
VrVrijdag
10:3013:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt