Gelderlandplein 12-14, Amsterdam, 1082LA

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,2
7 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
In een woord ; heerlijk!
Ik word hier altijd heel erg fijn geholpen
Beste Jacqueline. Ik wil u hartelijk bedanken voor de heerlijke behandeling en daarom ook even een recensie schrijven. Ik heb een week of 2 geleden een afspraak geboekt via treatwell door het aandringen van m'n vrouw ( die ook bij Jacqueline in de salon komt) ik had eerst zo m'n twijfels om naar een schoonheidsspecialist te gaan, omdat ik toch een man van middelbare leeftijd ben.. Jacqueline deed er werkelijk alles aan om mij, op m'n gemak te stellen. Door even een gesprekje aan te gaan en een kopje koffie aan te bieden. Waarna de behandeling plaats vond. Ik had trouwens de swiss cellular fecial for men behandeling. Echt een aanrader!. Jacqueline nogmaals bedankt, en tot de volgende keer. Mvg D. Jansen
Het was een super lieve dame, maar ik had heel erg het idee dat ze niet wist wat ze deed.. ik zelf heb enorm veel ervaring in het ontharen met wax, dit kwam klunzig over. Ook is mijn huid beschadigd. Al was de dame ontzettend gezellig en lief.
Show more reviews...

Meet the team

Jacqueline

Services

Face
Hair removal

About

Schoonheidssalon Amsterdam Zuid
Gelderlandplein 12-14
1082LA Amsterdam

Schoonheidsspecialiste Jacqueline van Schoonheidssalon Amsterdam Zuid gelooft in jezelf af en toe te laten verwennen. En dat is precies wat je hier kunt doen: ontspannen door middel van een gezichtsbehandeling die helemaal wordt aangepast aan wat jouw huid nodig heeft. De krachtige producten waarmee wordt gewerkt dringen diep door tot op celniveau, waardoor je op een luxueuze manier werkt aan het verjongen, beschermen of verstevigen van je huid. De resultaten liegen er niet om, want de ontspannende schoonheidsbehandelingen geven directe resultaten; ook bij de meest slecht doorbloede huid. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor een waxbeurt en behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen.

Handig om te weten: je vindt de salon in parfumerie Douglas in winkelcentrum Gelderlandplein en er is prima parkeergelegenheid.

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
09:3018:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
09:3018:00
SunSunday
12:0017:00

Beauty Salons nearby