Schoonheidssalon Amsterdam Zuid

Gelderlandplein 12-14, 1082LA Amsterdam
3,7
5 reviews
Gelderlandplein 12-14, 1082LA Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,7
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik word hier altijd heel erg fijn geholpen
Marije
2 jaar geleden
Beste Jacqueline. Ik wil u hartelijk bedanken voor de heerlijke behandeling en daarom ook even een recensie schrijven. Ik heb een week of 2 geleden een afspraak geboekt via treatwell door het aandringen van m'n vrouw ( die ook bij Jacqueline in de salon komt) ik had eerst zo m'n twijfels om naar een schoonheidsspecialist te gaan, omdat ik toch een man van middelbare leeftijd ben.. Jacqueline deed er werkelijk alles aan om mij, op m'n gemak te stellen. Door even een gesprekje aan te gaan en een kopje koffie aan te bieden. Waarna de behandeling plaats vond. Ik had trouwens de swiss cellular fecial for men behandeling. Echt een aanrader!. Jacqueline nogmaals bedankt, en tot de volgende keer. Mvg D. Jansen
D. Jansen
2 jaar geleden
Het was een super lieve dame, maar ik had heel erg het idee dat ze niet wist wat ze deed.. ik zelf heb enorm veel ervaring in het ontharen met wax, dit kwam klunzig over. Ook is mijn huid beschadigd. Al was de dame ontzettend gezellig en lief.
Anoniem
2 jaar geleden
Schoonheidssalon Amsterdam Zuid heeft veel te bieden. De eigenaresse, Jacqueline, is erg bekwaam, vriendelijk en geeft heerlijke behandelingen. Altijd een momentje van rust bij haar. Kijk altijd met veel plezier uit naar mijn maandelijkse behandeling. Een aanrader in Amsterdam Zuid.
Olga de Vries
2 jaar geleden
Na een dag hard te hebben gewerkt, ga ik altijd naar Jacqueline. Ze geeft me dan zo'n heerlijke en ontspannende massage, en die cavair masker "neusje van de zalm". Echt een top salon!
Leontien
2 jaar geleden

Over

Schoonheidssalon Amsterdam Zuid
Gelderlandplein 12-14
1082LA Amsterdam

Schoonheidsspecialiste Jacqueline van Schoonheidssalon Amsterdam Zuid gelooft in jezelf af en toe te laten verwennen. En dat is precies wat je hier kunt doen: ontspannen door middel van een gezichtsbehandeling die helemaal wordt aangepast aan wat jouw huid nodig heeft. De krachtige producten waarmee wordt gewerkt dringen diep door tot op celniveau, waardoor je op een luxueuze manier werkt aan het verjongen, beschermen of verstevigen van je huid. De resultaten liegen er niet om, want de ontspannende schoonheidsbehandelingen geven directe resultaten; ook bij de meest slecht doorbloede huid. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor een waxbeurt en behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen.

Handig om te weten: je vindt de salon in parfumerie Douglas in winkelcentrum Gelderlandplein en er is prima parkeergelegenheid.

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt