Schoonheidssalon Hermosa

Magelhaensstraat 2, 4812RE Breda
Magelhaensstraat 2, 4812RE Breda

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel tevreden
Vindt het heel fijn om daar te komen voor een behandeling .netjes aardig opmerkzaam en goede verzorging
Behandeling specifiek gericht op wat ik graag wilde en wat mijn huis nodig had.
One of the Manu times I have been at this salon. This time I gifted the facial and the massage to my husband, this was his first time, at the end he booked his next appointment immediately!! He was so happy with the results and felt so much better. He was originally unsure, shy and anxious, Monique made him feel immediately relaxed. I did my eyebrows and eyelashes and like any other time I love the results!
Show more reviews...

Meet the team

Monique
4.9
176 reviews

About

Al ruimte tijd ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan een aantal jaar in een hoogwaardig schoonheidscentrum. Met mijn opgebouwde ervaring, verschillende specialisaties en de hoogwaardige productlijnen van Jean d'Arcel en Reviderm worden zichtbare resultaten bereikt. U zult door mijn persoonlijke begeleiding, professioneel advies en de behandeling die bij u past een heerlijk moment van ontspanning ervaren. De opleidingen en werkervaring in de schoonheids- en huidverzorging die ik heb, zijn de basis voor de exclusieve huidverzorging en huidverbetering die ik u kan bieden. Elk jaar volg ik diverse bijscholingen en trainingen om mijn kennis op peil te houden. De ontwikkelingen van de diverse exclusieve merken waarmee ik werk, volg ik op de voet. Zo kan ik continue de beste adviezen geven voor uw huid. Het is voor mij echt een passie om klanten te (blijven) helpen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Monique

Skilled16
Professional11
Knowledgeable8
Considerate6

About

Schoonheidssalon Hermosa
Magelhaensstraat 2
4812RE Breda

In Breda zit Schoonheidssalon Hermosa gevestigd. Je kunt bij eigenaresse Monique terecht voor harsen, een manicure, massages en verschillende gezichtsbehandelingen. Neem bijvoorbeeld een reinigende of liftende gezichtsbehandeling voor een heerlijk momentje voor jezelf.

Monique vindt een persoonlijke benadering belangrijk; elke huid is anders. Dus je kunt ervan uitgaan dat je een behandeling krijgt die naadloos aansluit op de behoeftes van je huid!

Goed om te weten: zowel vrouwen als mannen zijn welkom in de salon.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:3020:30
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:3020:30
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
11:0017:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby