Schoonheidssalon Hermosa

4,7
298 reviews
Magelhaensstraat 2, Breda, 4812RE
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
298 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne ervaring. Normaal pakken mijn wimpers de lift middelen niet zo goed, maar ze zien er super mooi en gekruld uit. Monique was enorm aardig en een hele fijne, schone zaak.
Dit was mijn eerste keer bij Monique in de salon. Heel erg tevreden over mijn behandelingen. Monique is een professionele, leuke, gezellige schoonheidsspecialist. Ik kom zeker snel weer terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Monique
4.9
210 reviews

Over

Al ruimte tijd ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan een aantal jaar in een hoogwaardig schoonheidscentrum. Met mijn opgebouwde ervaring, verschillende specialisaties en de hoogwaardige productlijnen van Jean d'Arcel en Reviderm worden zichtbare resultaten bereikt. U zult door mijn persoonlijke begeleiding, professioneel advies en de behandeling die bij u past een heerlijk moment van ontspanning ervaren. De opleidingen en werkervaring in de schoonheids- en huidverzorging die ik heb, zijn de basis voor de exclusieve huidverzorging en huidverbetering die ik u kan bieden. Elk jaar volg ik diverse bijscholingen en trainingen om mijn kennis op peil te houden. De ontwikkelingen van de diverse exclusieve merken waarmee ik werk, volg ik op de voet. Zo kan ik continue de beste adviezen geven voor uw huid. Het is voor mij echt een passie om klanten te (blijven) helpen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Monique

Vakkundig20
Professioneel16
Deskundig13
Ervaren9

Over

Schoonheidssalon Hermosa
Magelhaensstraat 2
4812RE Breda

In Breda zit Schoonheidssalon Hermosa gevestigd. Je kunt bij eigenaresse Monique terecht voor harsen, een manicure, massages en verschillende gezichtsbehandelingen. Neem bijvoorbeeld een reinigende of liftende gezichtsbehandeling voor een heerlijk momentje voor jezelf.

Monique vindt een persoonlijke benadering belangrijk; elke huid is anders. Dus je kunt ervan uitgaan dat je een behandeling krijgt die naadloos aansluit op de behoeftes van je huid!

Goed om te weten: zowel vrouwen als mannen zijn welkom in de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3020:30
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:3020:30
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt