Schoonheidssalon Hermosa

4,7
513 reviews
Magelhaensstraat 2, Breda, 4812RE
Open Morgen: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
513 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooie schone salon. Monique is een vakkundige schoonheidsspecialiste die eerlijk en goed advies geeft. Mijn huid is in de tijd dat ik hier kom echt verbeterd. Monique werkt met fijne producten. Kortom echt een aanrader!
Fijne sfeer en Monique is heel deskundig. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom. Ik raad het zeker aan!
Monique is een topper, fijne behandeling en schoon, gezellig mooie salon
Monique is fantastisch! Heeft veel verstand van de producten en wat je precies nodig hebt om er weer stralend uit te zien.✨️
Monique is super vriendelijk en weet wat ze doet. De behandeling zelf was ook zeer prettig en ontspannend.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Monique
4.8
354 reviews

Over

Al ruimte tijd ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan een aantal jaar in een hoogwaardig schoonheidscentrum. Met mijn opgebouwde ervaring, verschillende specialisaties en de hoogwaardige productlijnen van Jean d'Arcel en Reviderm worden zichtbare resultaten bereikt. U zult door mijn persoonlijke begeleiding, professioneel advies en de behandeling die bij u past een heerlijk moment van ontspanning ervaren. De opleidingen en werkervaring in de schoonheids- en huidverzorging die ik heb, zijn de basis voor de exclusieve huidverzorging en huidverbetering die ik u kan bieden. Elk jaar volg ik diverse bijscholingen en trainingen om mijn kennis op peil te houden. De ontwikkelingen van de diverse exclusieve merken waarmee ik werk, volg ik op de voet. Zo kan ik continue de beste adviezen geven voor uw huid. Het is voor mij echt een passie om klanten te (blijven) helpen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Monique

Vakkundig45
Deskundig34
Professioneel30
Ervaren18

Over

Schoonheidssalon Hermosa
Magelhaensstraat 2
4812RE Breda

In Breda zit Schoonheidssalon Hermosa gevestigd. Je kunt bij eigenaresse Monique terecht voor harsen, een manicure, massages en verschillende gezichtsbehandelingen. Neem bijvoorbeeld een reinigende of liftende gezichtsbehandeling voor een heerlijk momentje voor jezelf.

Monique vindt een persoonlijke benadering belangrijk; elke huid is anders. Dus je kunt ervan uitgaan dat je een behandeling krijgt die naadloos aansluit op de behoeftes van je huid!

Goed om te weten: zowel vrouwen als mannen zijn welkom in de salon.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
11:3020:30
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Schoonheidssalon Hermosa

Schoonheidssalon Hermosa is geopend dinsdag en woensdag, vrijdag van 10:00 tot 18:00, donderdag van 11:30 tot 20:30 en zaterdag van 11:00 tot 17:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Schoonheidssalon Hermosa zijn: Wimpers en/of wenkbrauwen verven, Wimper permanent en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Wimpers en/of wenkbrauwen verven, heeft een gemiddelde prijs van € 18,85.
Bij Schoonheidssalon Hermosa kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt