ShaktiPrana

Weena 73, Rotterdam
Weena 73, Rotterdam
Off peak

Browse services

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Goede onderbouwing van de klankschaal massage en super gastvrij.
Voelde me echt in vrede de masseur was erg aardig en gezellig en het belenagrijkste, extreem goed. Muziek was rust gevend en het was overall een geweldige ervaring
Show venue reply...
Er wordt erg veel aandacht an jouw bestoken. Super sfeer, ik voelde me heel welkom! Graag kom ik weer terug.
Ik heb de klankschaal massage genomen inclusief de hoofd massage. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten dus ben er nuchter ingestapt, een prettig intake gespek waarna de treatment kon beginnen. het was een intens bijzondere ervaring. Het heeft een hoop los gemaakt waar ik heel bij mee bent. Ook de nazorg was erg prettig. Mevrouw staat klaar met een kopje thee zodat je in alle rust kon bij komen en op jouw eigen tempo het gebouw weer kan verlaten. Ik kom hier zeker nog een keer terug!
Heerlijke hoofdmassage gehad met olie en daarna de klankschalenmassage. Zo ontspannend. Ajanidebie weet wat ze doet. Ik heb ervan genoten en kan de klankschalenmassage van harte aanbevelen.
Show more reviews...

Meet the team

Anjanidebie
5.0
7 reviews

Services

Massage
Counselling & Holistic
Dr.

About

Dr Ravindra Gangwani, Ayurvedisch dokter, gezondheidszorg en lifestyle consultant uit Poona ( India ). De voertaal is Engels maar kan vertaald worden.

Services

Counselling & Holistic

About

ShaktiPrana
Weena 73
Rotterdam

Bij massagesalon ShaktiPrana - in het centrum van Rotterdam - kun je even compleet tot rust komen en de dag achter je laten met bijvoorbeeld een Ayurvedische massage of klankschaalmassage.

ShaktiPrana is niet zomaar een salon middenin het ‘zentrum’, het is een speciale en sfeervolle plek waar je lekker kunt ontladen en opladen met nieuwe ‘zenergie’. De salon biedt behandelingen en massages aan vanuit een holistische visie: je lichaam en geest staan verbonden met elkaar. Het team vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zij zorgen ervoor dat je de salon altijd ‘zen’ verlaat.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0021:00
SunSunday
09:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby