ShaktiPrana

4,9
25 reviews
Weena 73, Rotterdam
Vandaag open: 09:00 - 21:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer tevreden! Een echte aanrader
Ik heb de aryurvedische beenmassage gehad! Zeer positief over! Ik heb last van knopen in mijn benen. Na een behandeling voelde het al iets meer verlossend! En is de pijn minder geworden Zeker een aanrader!
Ik hecht aan een persoonlijke intake en warme aandacht voor mij als persoon. En beide aspecten vind ik bij Shakti Prana terug. De tijd die Shakti Prana neemt om mijn behoefte of hulpvraag helder te krijgen, heb ik als waardevol ervaren. Verder is de oprechte en bewuste aandacht bij Shakti Prana een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Daarom vind ik Shakti Prana zeer de moeite waard. Niet alleen voor een eerste kennismaking maar ook voor meerdere bezoeken
Je komt binnen in een rustige en serene omgeving, daardoor voel jij je meteen welkom bij Shakti Prana. Anjani legt je alles uit en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Haar methoden zijn net even anders dan anderen, waardoor ze vrijwel meteen tot de kern kan komen. De behandeling was heel fijn en voelde mij daarna vrij en kom ik zeker weer terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Anjanidebie
5.0
15 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

ShaktiPrana
Weena 73
Rotterdam

Bij massagesalon ShaktiPrana - in het centrum van Rotterdam - kun je even compleet tot rust komen en de dag achter je laten met bijvoorbeeld een Ayurvedische massage of klankschaalmassage.

ShaktiPrana is niet zomaar een salon middenin het ‘zentrum’, het is een speciale en sfeervolle plek waar je lekker kunt ontladen en opladen met nieuwe ‘zenergie’. De salon biedt behandelingen en massages aan vanuit een holistische visie: je lichaam en geest staan verbonden met elkaar. Het team vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zij zorgen ervoor dat je de salon altijd ‘zen’ verlaat.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt